2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که قبل ترش ازت یه پولی درخواست کرده بود و مخالفت کردی ...پیگیرش نباش ناراحتی زیادی پیش میاد فقط ...

عجیبه! یادم نمیاد کسی ازم درخواست پول داشته! 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
درواقع دوست داشتن خودت هم اشتباهه یعنی دوستش نداری یه حس احترام یه حس شیفتگی داری بهش...یه ویژگیش تو ...

مرسی ازت عزیزم 

اره دقیقا درست گفتی حس میکنم وقتی اون هس تو همه کارام میتونم موفق باشم و کمبودی ندارم 

ولی واقعا وجودش بهم ارامش میده و تالا چنین حس پشتوانه ایی نداشتم 

چیکار کنم که بیشتر به سمتم بیاد؟

امسال ازدواج میکنم ؟ با فامیل یا غریبه ؟

عاشق میشم یا معمولی ازدواج میکنم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
سلام عزیزم دو تا سوال منم جواب میدین اینکه اونی ک مدنظرمه چ حسی بهم داره و می برمیگرده آشتی؟؟؟ ...

دوستت داره اما دعوا زیاد دارید همین باعث دلسردیش شده

شهرستان می افته و به خاطر مخالفت امسال از خیرش میگذری اما سال بعد خوشحال میشی که نرفتی چون موقعیت بهتری برات پیش میاد

مرسی ازت عزیزم  اره دقیقا درست گفتی حس میکنم وقتی اون هس تو همه کارام میتونم موفق باشم و کمبود ...

احساست بهش پدرانه اس این رابطه از دور قشنگه اگه براتون پیش بیاد باعث ناراحتی و عذابتون میشه 

تحصیلات رو ادامه بده روابط احساسی بهتر و پایدار تری رو  چند سال بعد تجربه میکنی

ممنون عزیژم ولی چه نذریه والا یادم نیست. بنظرت الان باردارم یابیماری چیزی دارم که حالم بده؟؟ چون ش ...

یه نذر اسم از ائمه اس

مریض نیستی فقط هورمون هات بهم ریخته و دلیل پرخوری های چندماهته