2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر مهربونی هستی اما خجالتی یکم ارتباط گرفتنت با اطرافیان و آدم های جدید ضعیفه  دوست داری این ...

عزیزم تاپیک داشت خیلی جلو میرفت خوب شد اینو زدی مرسی! به نظرت حلقمو کی برداشته؟ مشکل کارم حل میشه؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
اره عزیزم  یه مدته بدی آوردید اما  از سال جدید اتفاق های خوبی درپیشه و جبران همه این سالا ...

😍😍😍چه دقیق گفتی ان شاالله

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
سلام عزیزم میشه بگی دوسم داره؟

روزهای شاد زیاد داری گلم اما چون کمالگرا هستی و دوست داری همه چی باهم خوب پیش بره نمیتونی لمسش کنی 

واسه داشته هات شکر گذار باش تا اتفاق های خیلی بهتری برات بی افته

چندتا آدم هستن که دلت ازشون شکسته ببخششون تا انرژی منفیشون از روت برداشته بشه

سلام عزیزم میشه بگی دوسم داره؟

درواقع دوست داشتن خودت هم اشتباهه یعنی دوستش نداری یه حس احترام یه حس شیفتگی داری بهش...یه ویژگیش تورو جذب خودش کرده و حس میکنی کمبودهات رو میتونه جبران کنه

احساس میکنم طرف رو تو اجبار میزاری طرف مقابلت مرد خوبیه اما مناسب تو نیست

عزیزم تاپیک داشت خیلی جلو میرفت خوب شد اینو زدی مرسی! به نظرت حلقمو کی برداشته؟ مشکل کارم حل میشه؟

کسی که قبل ترش ازت یه پولی درخواست کرده بود و مخالفت کردی ...پیگیرش نباش ناراحتی زیادی پیش میاد فقط مراقب وسیله هات باش که نخوای کسی رو متهم کنی یا همش توهم بزنی که حتما خودت گم کردی