2777
2789
کسی بوده اخیرا وامی گرفته باشه اسم بانک و شرایطشو بگه ماهم راهنمایی بشیم و مشکلمون حل بشه
خدارو شکر که بلاخره قدمهاتو رو چشمهای من و بابایی گذاشتی ... بیصبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موسسه ثامنالائمه پول میزاری تا دهمیلیون وام بخوای یک ضامن میخواد سه ماه میمونه سه برابر با سود فکر کنم 18 بهت وام میده مثلا با ده میلیون وام باید سه و سیصد بزاری سه ماه بمونه با ضامن تا سه سال ماهی چهارصد قسطشه پول خودتم همون روز دادن وام میتونی برداری
انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
من عجله دارم همیشه از ثامن بدون گذاشتن سپرده میگرفتم ولی الان اونجا هم میگن باید سپرده بزاری
خدارو شکر که بلاخره قدمهاتو رو چشمهای من و بابایی گذاشتی ... بیصبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم
کلا چند نوع وام داریم وام مسکن ، وام خرید خودرو ، وام خرید لوازم خانگی ،و.... بعضی وام ها با سپرده هستند بعضی بدون سپرده که نرخ بهره بیشتری دارند . اگه لوازم خانگی فروشی آشنا داری می تونی فاکتور خرید لوازم برقی خانگی بگیری و از بانک وام بگیری که مبلغ اش 10 تومن هست

خدایا شکرت

عزیزم حتی اگه خودت نداری میتونی دو هفته ای 5 تومن از یکی قرض بگیری و حساب باز کنی نهایتش 2 هفته میگفت طول میکشه کارمندش بعد که گرفتی 5 تومنو پس بده و ده تومنش برای خودت قسطاشم تموم شه 5 تومن تو حسابت داری