2777
2789
عنوان

مدیر عوضی یا چی....؟

150 بازدید | 11 پست

قبل از اینکه بریم برای ادامه ، باید بگم که من با بچه های پایه های دیگه خیلی راحت تر و بهتر کنار میام 

روز نمی‌دونم دوشنبه بود یا سه شنبه ، زنگ تفریح مدیرمون منو با یکی از بچه های پایه هشتم دید و دعوام کرد ، بهم گفت که نباید با بچه های هفتم هشتم حرف بزنم 

عجیب بود برام 

فرداشم بچه های هفتم اومدن گفتن مدیر گفته نباید با بچه های هشتم نهم صحبت کنید

رفتم دلیلشو پرسیدم ، گفتم چرا میگین بچه های فلان پایه نباید با بچه های پایه های دیگه حرف بزنن

با یه لحن تندی برگشت بهم گفت : چرا باید حرف بزنن؟ اصلا چه دلیلی داره یه نهمی با یه هفتمی بچرخه و حرف بزنه ؟ 

خب من خیلی بهم برخورد

با تمام احترامی که برای بزرگترم قائلم ، باید میگفتم به شما مربوط نیست من با کی دوستم و با کی نه ، باید میگفتم شما حق نداری به جای من دوست انتخاب کنی ...

ببخشینا ببخشینا ولی شما خیلی غلط میکنی توی روابط من و دوستام دخالت میکنی! تو باید تصمیم بگیری من با کی دوست باشم و با کی نه ؟ 

ولی نگفتم 

به احترام بزرگتر بودنش ساکت موندم 

ولی (ببخشینا ببخشینا) مدیر حق نداره که سرشو تا فیها خالدون بکنه تو روابط شخصی و دوستانه ی ما ! 

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

اینا رو هم اینجا گفتم که یه ذره آروم شم ... از بس تو همه کارم دخالت کرده سردرد گرفتم از دستش 

خلاصه ببخشید اگه خسته تون کردم 🌹:)

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهنمایی بودم 

همکلاسیم ناراحت شد 

من و کناریم رفتیم از دلش دربیاریم 

خونه اونا سمت راست مدرسه 

خونه ما چپ

وقتی دوباره برگشتیم سمت مدرسه 

ناظم مدل بازجویی ازمون پرسید کجا بودین چرا رفته بودین

چرا فردا نرفتین وووو

چقد مایییی کلاس ما نهمیم اسمش در رفته همه تعهد دادیم هر معلمی میاد میگه بس کنید اسمتون در رفته ابرو ...

ببین این زنیـ.ـکه میخواست جای من انتخاب رشته کنه ! خیلی داره دخالت بیخود می‌کنه تو زندگیامون !

(پ.ن : کلاس ما هم پارسال اسمش خیلی بد در رفته بود و هر اتفاقی می‌افتاد میومدن یقه ما رو می‌گرفتن 😂😔)

راهنمایی بودم  همکلاسیم ناراحت شد  من و کناریم رفتیم از دلش دربیاریم  خونه اونا سم ...

یه روز بود داشت عین سیل از آسمون بارون میومد

من پیاده میرم خونه و خوشبختانه چترمم همراهم بود

رفتم تا یه جایی ، تا ایستگاه اتوبوس

تو ایستگاه اتوبوس یکی از دوستامو دیدم که مامان باباش رفته بودن توی مدرسه پارک کرده بودن ولی این تو ایستگاه اتوبوس نشسته بوده 

چترم نداشت که بخواد برگرده 

این شد که من گفتم بیا زیر چتر من و با هم برگشتیم تو 

مدیر تا منو دید بهم گفتش که خانم فلانی شما فردا حق نداری بیای مدرسه (با عصبانیت)

دلم می‌خواست بهش بگم من کاریو کردم که تو بلد نیستی انجام بدی ، کمک به یه دوست و همنوع ، پس، فردا میام مدرسه ، و اگه لازم باشه مامانمم میارم 

(ولی نگفتم؛  با اینکه احترام بعضیا رو نباید نگه داشت ولی من بازم نگه می‌دارم، نمی‌دونم چرا)

‌ ببین این زنیـ.ـکه میخواست جای من انتخاب رشته کنه ! خیلی داره دخالت بیخود می‌کنه تو زندگیامون ! ( ...

ببین ما کارمون به جایی رسید

خاستیم پول بدیم بابای یکی از بچه ها ک نظامیه شنوت بگیره برامون بفهمیم کی لو میده

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود
ببین ما کارمون به جایی رسید خاستیم پول بدیم بابای یکی از بچه ها ک نظامیه شنوت بگیره برامون بفهمیم ک ...

برگشته گفته که تو این مدرسه که ثبت نام میکنی یا باید ریاضی بخونی یا تجربی 🗿

عزیزم خودت دختر فهمیده هستی ولی یه چیز بگم من که مدیر نیستم و فلان .‌‌‌‌‌من دخترم کلاس هفتم هست ، به هر حال منم  دوس ندارم  دخترم با سن بزرگتر از خودش بچرخه . به هر حال هر سنی حال و هوای خاص خودشو داره و اگه مدیر به این موضوع تاکید می‌کنه از کجا میدونی شاید مثلا مادر همون همکلاسی های خودتون گفته نذارید با بزرگتراحرف بزنن و خودت هم عمیقا فکر بکنی میفهمی هیچ‌مادرو پدری بد بچه هاشو نمیخاد. 

عزیزم خودت دختر فهمیده هستی ولی یه چیز بگم من که مدیر نیستم و فلان .‌‌‌‌‌من دخترم کلاس هفتم هست ، به ...

آخه ماماناشونم مامانمو میشناسن و بیرون زیاد میریم با هم 🥹💔 ولی ایشون گیر داده که خب قهر کنین به من چه 🗿

اوضاع اینطوریه که یکی از بچه‌های نهم ، داره وانمود می‌کنه خواهر کلاس هفتمیشو (که اتفاقا هم مدرسه ای مونم هست) نمی‌شناسه ، چرا ؟ چون مدیر گفته حتی خواهر هم باشین چون هم پایه نیستین نباید ارتباط داشته باشین ، ارتباط هاتونو ببرین تو خونه

خیلی ظلمه انصافا 

آخه ماماناشونم مامانمو میشناسن و بیرون زیاد میریم با هم 🥹💔 ولی ایشون گیر داده که خب قهر کنین به من ...

حالا بازم خوبه ، خونواده ها همدیگرو میشناسن ولی آخه چرا قهر ؟؟به احتمال قوی ، غیرانتفاعی هستین ؟؟ اینطوره؟؟ چون تو دولتی حدسم اینه ، زیاد به خودشون زحمت نمیدن خودشونو به دردسر بیندازن . به هر حال ان شا..همیشه کنارت ، دوستای خوبی داشته باشی که باعث پیشرفتت تو زندگی بشن نه پسرفتت و از این لحظه های زندگی و تحصیلی بهترین استفاده بکنید که هیچ وقت تکرار نمیشون .  

حالا بازم خوبه ، خونواده ها همدیگرو میشناسن ولی آخه چرا قهر ؟؟به احتمال قوی ، غیرانتفاعی هستین ؟؟ ای ...

امسال دولتیه ، قبلش مدرسمون هیأت امنایی بوده ... قبلشم نمونه دولتی بوده