2777
2789

الان مدرسه میرم ولی به خاطر شرایطی نمیتونم دیگه ادامه بدم میخوام غیرحضوری برم  شرایط و هزینه مدرسه شبانه چجوریه 

من رشتم حسابداریه. سال اخرم

آره هر چه سریع تر برو ک به امتحان های دی برسی 

هزینشم ترمیه  فک کنم ترمی دو تومن درمیاد برات

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

آره هر چه سریع تر برو ک به امتحان های دی برسی  هزینشم ترمیه  فک کنم ترمی دو تومن درمیاد ب ...

امتحانارو همین مدرسم بدم بعد برم چی؟ مشکلی پیش میاد؟ 

بعد من میخوام سوالارو یا بخرم یا کلا پول بدم قبولم کنن چون شرایط درس خوندن ندارم  هزینش از این هزینه هر ترم جداست؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتحانارو همین مدرسم بدم بعد برم چی؟ مشکلی پیش میاد؟  بعد من میخوام سوالارو یا بخرم یا کلا پول ...

گلی واسه نهایی ها باید بری یه جا دیگه

سوالا هم ک نهاییه همون موقع کد رو میدن و شما امتحان میدی 

یه راه داری بری آموزشگاه هنرستان و ۷ میلیون هزینه کنی ۶ تا پی دی اف میدن میخونی همونا رو امتحان میدی و در عرض ۶ ماه دیپلمت میاد قانونیه و استعلامی و میتونی باهاش بری دانشگاه

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

گلی واسه نهایی ها باید بری یه جا دیگه سوالا هم ک نهاییه همون موقع کد رو میدن و شما امتحان میدی  ...

پس یعنی نمیشه سوالارو خرید

نمی ارزه اصلا انقدر خرج کنم

پس یعنی نمیشه سوالارو خرید نمی ارزه اصلا انقدر خرج کنم

نه نمیشه