2777
2789

چیکار کنم

همین الان مامانم و بابام داداشمو بردن دکتر نمیتونم بگم منم ببرین قبلش گفتن تو ام بیا گفتم خودش خوب میشه ولی الان که شروع کرده به چرک بیرون دادن پشیمون شدم

چشمام اوکیه فقط قرمز شده و چرک میده خسته شدممم

فقط دعوام نکنید من هربار میام اینجا از مریضیم میگم دعوام میکنن که چرا فلان نکردی نمیری دکتر😂🥴

سبزک🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال بهمن ماه کرونای چشمی گرفته بودم چشمام عفونت کرده بودن شب رو تا صبح سرفه میکردم یه ماه زمان برد خوب شدم 

چند روزی هم هست که مریض شدم دارم میمیرم انقد سرفه کردم احساس میکنم گلوم زخم شده😭😭😭😭

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
فردا میرم ولی میترسم بدتر شه تا فردا میخوام ببینم راه خونگی داره یا نه اخه فردا هم مدرسه دارم

بخور بده ب خودت

قرص استامینفون و سرماخوردگی هم بخور حتما

سعی کن گرمت بشه ان شاءالله ک خوب میشی

من پارسال بهمن ماه کرونای چشمی گرفته بودم چشمام عفونت کرده بودن شب رو تا صبح سرفه میکردم یه ماه زمان ...

وای منم خیلی گلو درد بدی دارم الان دیشب از درد خوابم نبرد تا ساعت ۴ یکم بهتر شدم ولی بیدار شدم باز درد داشتم 

انگار جوجه تیغی خوردم

سبزک🌱
وای منم خیلی گلو درد بدی دارم الان دیشب از درد خوابم نبرد تا ساعت ۴ یکم بهتر شدم ولی بیدار شدم باز د ...

دقیقا😫😫😫😫😫

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است