2777
2789
عنوان

خانما بچههاتو ول نکنید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش اجازه نداده . ولی هم حرفی نگرفته بخوابونه دهنش

پس چجوری صیغه شده اگه اجازه نداده

خب یجوری جلوشو میگرفت الان اون دختر چجوری میخواد تحمل کنه تو اون زندگی به احتمال زیاد خواسته فرار کنه از خونه ولی خب هستن بعضیا دوست دارن زود ازدواج کنن اون روز یه دختر ۱۴ ساله دیدم با ۲۱ ساله ازدواج کرده بود میگفت از روی عشق😐

بخدا ماهم دهه هشتادیم ولی اینجوری نیستیم

سبزک🌱

خودم دختر دهه ی نودی هم  دارم با عرض معذرت ، این زیادو مطلق به خونواده بر نمی‌گرده بیشتر تو این سن ، نقش دوستان پررنگ تر هست و خودمون هم تو این جامعه هستیم و متاسفانه ، وضع جامعه طوری شده که خیلی ها از آب گل آلود ، ماهی میگیرن . زمون ما مگه کسی تا ازدواج بزک و دوزک میکرد الان اونقدر شستشوی مغزی به بچه ها و جوون ها دادن که یه دختر ۱۲ ، ۱۳ ساله ، هم هنوز دست چپ و راستشو نمی‌شناسه میاد ناخن میکاره و آرایش آنچنانی .اینم بگم مخالف زیبایی و خوشگلی نیستم ولی نه به هر بهایی . جامعه مون متاسفانه به بیراهه می‌ره و این یه خطری هست هم به اونایی که جوون و یا نوجوون هستن و یا اونایی که زندگی تشکیل دادن که میزان خیانت ها هم  بیشتر شده. لطفا کسی هم نظرش به غیر این بود ریپلای نکنه چون کسانی که نخان بدونن و قبول کنند حرفا و توجیهات من براشون ، عین میخ در هاون کوبیدنه. 

پدر خودش مرده یا گم و گور شده که بی اجازه اش صیغه کردن وگرنه نمیشه که 

مادر خودش بلند نبود زندگی کنه بچه ۱۲ ساله رو چرا شوهر داد 

باز اگه ۱۷ ۱۸ بود یه چیزی 

گاهی اوقات زن ها یه کارهایی میکنن آدم می مونه 

واسه خاطر شوهر جدید حاضرن هر بلایی سر بچه شون بیاد