2777
2789
عنوان

خانما بچههاتو ول نکنید ...

398 بازدید | 34 پست

امروز ی مسافر داشتم . مادرش تعریف میکرد که دختر ۱۲ سالش با اصرار خودش و علارغم مخالفتاش(مادره) با ی پسره معتاد از پاین شهرمون صیغه کرده! اجازه صیغشم پدر ناتنیش داده یعنی شوهر دوم مادره. یعنی دختر اول از شوهر اول بوده.

مادره هم میگفت دختری به نام فلانی ندارم😢 بعد عکسشم نشون داد. فوق العاده دختر خوشگلیم بود. 

هعیییی خدا به دخترامون عقل بده عقلللل

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم دختره امو زنده به گور میکردم ولی همچین کاری نمیکردم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

آخه بچه ۱۲ ساله؟؟؟ چی بگم...خدا خودش عاقبت همه رو به خیر کنه

اره نوجونای اطراف ما واسه شوهرکردن با رل هاشون بیا بیین چه کارا که نمیکنن ادم شرمش میشه😑 البته یه سریاشون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
12ساله که خیلی بچه 

حالا حدسی که من میزنم دختره از اینکه مادرش دوباره ازدواج کرده ناراضی بوده و بخاطر همین همچین کاری کرده. که از دست مادرش فرار کنه. اگه شمام همچین موردی دارین حتما قبل ازدواج دومتون با ی روانشناس صحبت کنید . تا بچههای اولتون بتونن کنار بیان با موضوع

مقصر خانواده هان

بنظرم اگه بچه دارین حداقل تا۱۶سالگی براش گوشی نگیرین

زمان بچه هاتون رو یجور دیگه پر کنین،حتی پول کلاس هم ندارین

خودتون باهاش وقت بگذرونین

ناسلامتی بچه آوردین مسئولیت دارین،ولش نکنین اینور اونور

مخصوصا داخل نوجوونی،مراقب دوستاش هم باشین

دلتنگ آواز قو🦢