2777
2789
عنوان

مهمونی جنجالی خونه پسردایی

304 بازدید | 18 پست

بچه ها پسر دایی من یه مهمونی گرفته دوسه روزه خبرش هست که مهمونارو دعوت کرده مثلا مامانم و خالم دختر داییام و اینارو 

بعد منو امروز صبح زنش زنگ زد دعوت کرد گفت شماره تو نداشتم دیشب تازه از مادر شوهرم (زنداییم)گرفتم 

بنظر شما منو دیر دعوت نکرده ؟ 

خودم شک دارم که برم یا نه 

من میگم شاید نمیخاسته منو دعوت کنه مجبورش کردن 

اینم بگم ما کلا رفت و آمد نداریم در حد یه سلام علیکه اگه جایی همدیگر رو ببینیم تا حالا اصلا خونشونم نرفتم 😐.

حالا چه اشکال داره اینقدر بد دل نباش، یه کادوی شیک بگیر برا اولین بار داری میری با یه دست گل خیلی شیک پوش و خوش برخورد حاضر بشو مهمونی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بدبینی. برو دیگه دعوتت کردن خب. یه دوستا منم اینجوری بود میگفت چرا شب قبل مهمونی منو دعوت کرده باید از یک هفته پیش دعوت میکرد😶متوجه نمیشدم‌ چی میگه 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
علت  خاصی نداره به عنوان دورهمی دعوت کرده

نرو اسی بهونه بیار بگو خودم جایی دعوتم 

اون اگه واقعا به دلش بود همون موقعه که مادرتو دعوت کرد ازش شماره تورو هم میگرفت دعوت میکرد احتمالا پسرداییت یا زن داییت مجبورش کردن بهت زنگ بزنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نه بابا خوبه دعوت کرده 

سمت ما که کلا رفت و آمد شده عزا و عروسی 

دیگه رنگ خونه پسر دایی نمی‌بینیم که 

همین که احترام گذاشته و توضیح داده که چرا کمی دیر تماس گرفته به فا ل نیک بگیر و برو کیف مهمونی رو ببر 

البته اینم بگم که صبح مهمونی دعوت کرده ها  امشب مهمونیشه منو ساعت ۱۰ صبح دعوت کرده

نرو خودتو سبک نکن 

معلومه مجبور شده دعوت کنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نرو اسی بهونه بیار بگو خودم جایی دعوتم  اون اگه واقعا به دلش بود همون موقعه که مادرتو دعوت کرد ...

منم همین و میگم نیازی نبود دوروز وایسه تا شماره منو بهش بدن 

اصلا همون موقع به مامانمم میگفت که به فاطمه هم بگو اوکی بود