2777
2789

یادمه از وقتی دست چپ و راستمون روشناختیم با کتاب دوست شدیم چه با تشویق خانواده چه تبلیغات جامعه همگی هدفشون ایجاد انگیزه و علاقه برا درس خوندن بود همیشه تو گوشمون خوندن اگه درس نخونی اینده نخواهی داشت این شد که اکثر بچه های این دهه درگیر درس شدن 

ازدواج یک دانش اموز فاجعه بود کسی انجام نمیداد اگرم میشد اون دانش اموز دیگه جایی بین دانش اموزان مجرد نداشت و باید میرفت بزرگسالان که مبادا بقیه رو تشویق به ازدواج کنه به همین نسبت داشتن دوست پسر هم قفل بود 

کوتاهی هم درحقمون زیاد شد ولی هیچوقت اون کوتاهی هارو نپذیرفتیم و عادی جلوه ندادیم. داشتن همین اگاهی ها باعث شد کمتر فریب بعضی رسانه ها بعضی دروغ ها و تحریف هارو بخوریم 

اما الان اوضاح وحشتناکه. بچه ها اصلا درس براشون مهم نیست توجیهشونم اینه که کار نیست. خب نباشه تحصیل ذهنتو باز میکنه اگاهیتو بالا میبره کمکت میکنه انتخاب های درست داشته باشی 

مطالعه که براشون معنا نداره تحقیق و تفحص راجع به یه موضوع براشون شده جک 

کودک  همسری ها شده بلای جون. بچه وقتی میبینه دوست ۱۴ سالش ازدواج کرده هوایی میشه یا دوست پسر میگیره یا ازدواج میکنه والدین هم که پاشونو کشیدن کنار انگار نه انگار که مسئولیت دارن 

نه سواد رسانه دارن نه سواد رابطه دارن نه سواد اجتماعی دارن  بدون فکرنظر میدن. خرافات براشون شده منبع درستی. 

پ ن . منظورم همه دهه شصتی ها یا همه دهه پایینتر ها نیست صحبتم کلیت هست وگرنه استثنا همیشه بوده

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کودک همسری داده از بالادست تشویق میشه با تمام توان رسانه ای ومالی دارن 

طبیعیه زیاد بشه وعلاقه به اشتغال و تحصیل کم بشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

کودک همسری داده از بالادست تشویق میشه با تمام توان رسانه ای ومالی دارن  طبیعیه زیاد بشه وعلاقه ...

بله متاسفانه کاملا هدفمند داره رواج داده میشه و کسی هم اعتراضی نداره

من قبول ندارم این حرفتو درسی که نتونی ازش پول دربیاری به درد عمه ادم میخوره

کی گفته درس فقط پوله. درس یعنی اگاهی درس یعنی فهم بیشتر تحصیلکرده زیر بار ظلم نمیره یکی اهدافش کسب دارمد نه همه ان

من همیشه گفتم ما دهه شصتیا اخرین بچه هایی بودیم که واقعا کودکی کردیم بازی کردیم زندگی واقعی رو تجربه کردیم سخت کوشی و تلاش رو تجربه کردیم الان بچه ها شدن اسیر خانواده ها سر چشم و هم چشمی بچه دبستانی دچار استرسه که مبادا از بقیه کمتر بره کلاس و عقب بمونه تو نوجوونی درگیر ظاهرشون و برند گوشی و پز دادن در نهایت هم به اغلب به هیچی نمیرسن و سرخورده میشن دخترا دنبال شوگر ددی و ازدواج که یکی باشه هزینه هاشونو انجام بده پسرا تو رویا زندگی میکنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من همیشه گفتم ما دهه شصتیا اخرین بچه هایی بودیم که واقعا کودکی کردیم بازی کردیم زندگی واقعی رو تجربه ...

دیگه چیزی به اسم حد وسط باقی نمونده. یا از این ور بوم افتادن یا اونور بوم. بعضی ها بدون هیچ نظارتی ازادی بی حدوحصر دادن بعضی هم اندازن داخل زندان نقش تربیت کمرنگ شده 

دختری که دنبال پیشرفت خودش نیست به امید ازدواج که بارش رو بندازه دوش یکی دیگه

عزیزم ببخشید بی اجازه تاپیکات و خوندم

همسرتون 

چون هوش خوبی دارن

وتحصیل کرده ن

ولی کار پیدا نکردن

سرخورده سدن

مشکل خیلی از ده شصتیا

یه جور افسردگی داره

ولله الانا دیگه شغل های ازاد خیلی بهترن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

عزیزم ببخشید بی اجازه تاپیکات و خوندم همسرتون  چون هوش خوبی دارن وتحصیل کرده ن ولی کار پیدا ...

سلام عزیزم. چه اشکال داره. همسرم وکالت قبول شدن خداروشکر