2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بعضی روزا اصلا حواسم پرته پرته اصلا حواسم به عدد نیس تمرکزم کمه چیکار کنم متمرکز بشم امروز حس کردم چون دیشب یوتیوب و نینی سایت بودم اینجور شدم راه حلش چیه از چیا دوری کنم؟ 

من بعضی روزا اصلا حواسم پرته پرته اصلا حواسم به عدد نیس تمرکزم کمه چیکار کنم متمرکز بشم امروز حس کرد ...

سه روز کاملا از مجازی دور شو 

زنگ هم نزن

اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻‍🎓
دوران پریودی چجوردرس بخونیم من ازهمون چندروزقبل شروع بی خیال درس میشم

جوشونده استوخودوس با نبات تمرکزتو زیاد میکنه دردتو کم

سلام ببخشید 

من دانش اموز پایه دهمم رشته ریاضی هر سال دقیقا توی بازه ی آذر تا امتحانات نوبت اول بشدت تنبل میشم کلا درسو میزارم کنار این در حالیه ک مهر و آبان روزانه حداقل ۵ ساعت تایم مطالعاتی داشتم واقعا نمی دونم چجوری این مشکلو بر طرف کنم نمونش همین پنجشنبه و جمعه ک همینطوری الکی گذشت

سلام ببخشید  من دانش اموز پایه دهمم رشته ریاضی هر سال دقیقا توی بازه ی آذر تا امتحانات نوبت ...

این تلقینه

داری به خودت میقبولونی

یواش یواش شروع کن به خوندن و تا برنامه رو تموم نکردی نخواب

چند ساعت واسه یازدهم بخونم چقدرش واسه زیست و شیمی باشه؟

ببین هرچقدر که کشش داری 

۵_۶ ساعت کفایت میکنه چون مدرسه داری

حدود ۴۰ درصد تایمت زیست و شیمی باشه 

ببین هرچقدر که کشش داری  ۵_۶ ساعت کفایت میکنه چون مدرسه داری حدود ۴۰ درصد تایمت زیست و شیمی ب ...

برنامه هم می نویسید؟ هزینه مشاوره شما چقدره؟

اقا هستم،                                                                      میرسم به اونی که باید برسم❤💗