2777
2789
عنوان

تغییر اخلاق شوهرم بعد از خیانتش

3644 بازدید | 114 پست

من چند وقت پیش فهمیدم شوهرم یه زن صیغه کرده ...ی مدت گذشت دیگه مرتب میومد خونه و نمیرفت جایی و بعدشم گفت ولش کرده و قسم خورد کسی تو زندگیش نیست جز من ..(شرایط طلاق نداشتم و ندارم حمله نکنید بهم)

منم دیگه ناچارا بخشبدم 

بعد اون جریان کلا اخلاقش عوض شده خیلی مهربون شده اصلا دیگه دعوا نمیکنه باهام خیلی درکم میکنه کمکم میکنه

میگم نکنه باز داره خیانت میکنه ک مهربون شده اخه سابقه نداشته

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای مثال قبلا بدون هماهنگی با من یه ایل مهمون دعوت میکرد میگفت مجبوری این کارو کنی شام چند مدل بپزی اونم با بچه کوچیک

بعد امروز مادرش زنگ زد گفت شام میایم اونجا شوهرم در کمال تعجب گفت نه هلیا حالش زیاد رو به راه نیست نمیتونه پذیرتیی کنه خوب شد بیاید 

برگام ریخته بود

پشیمونه همه رفتارشم از سر پشیمونی

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

فقط خداازاین مردایی که میدونن بعضی ازما زنایی که شرایط!و حمایت طلاق ونداریم هرکاری میکنن نگذره لعنتشون کنه عزیزم اعتماد کردن دوباره خیلی خیلی سخته منم الان ۷ساله ک کلا بهش کوچکترین اعتمادی ندارم ب اجبار تحملش میکنم 

لایک نکنید                      
پشیمونه همه رفتارشم از سر پشیمونی

جدی ..اخه خیلی عوض شده دیشب بچم گریه میکرد بعد من کمرم درد میکرد ...پلشد ی عالمه چرخوندش تا خوابید 

ولی قبلا اگه صداش درمیومد کلی با من دعوا میکرد میگفت بی عرضه بلد نیستی ارومش کنی