2777
2789
عنوان

مهمونی رفتن

122 بازدید | 9 پست

عمم با شوهرش پسرش و دختر عمم( ک البته شوهر داره اما نیومده) اولین باریه ک اومدن تهران 

اومدن خونه عموم ک از ما دو ساعت فاصله دارن ینی عمم اومده خونه برادرش 

برای خریدن ماشین برای پسرش اومدن تهران 

حالا دختر عمم زنگ زده ک پاشین بیاین اینجا 

منم گفتم خب شما بیاین گفت ک ما نمیتونیم شاید شب برگردیم چون (باباشم خیلی گند اخلاقه معلومه نمیاره)

ماهم تازه داریم خونه میسازیم و شوهرم داره کار میکنه 

بنظرتون بریم یا نریم؟؟؟؟!!!!

اصلا وظیفه ماست ک بریم؟؟؟!!! 

من بودم اگه عموم دعوت نمیکرد نمیرفتم. بستگی به ارتباطتون داره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو

۱شام هم میخوریدخوش هم میگذره

توی بنایی حوصله داری مهمان دعوت کنی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
زن عموم از اون طرف گف بیاین شام

خب پس برید دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شوهرم میگ اونا بیان

به شوهرت بگوتوی این بنایی نمیتونی و....

گفت نه بیخیال شووبه دخترعمه ات بگوهمسرت سرش شلوغه وتوهم کمک حالشی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣