2777
2789
عنوان

دلم میخواد جدا شم

157 بازدید | 13 پست

بچه ها ذره ذره دارم نابود میشم شوهرم با من خیلی فرق داره اصلا هیچی جز کار بلد نیست نه عشق نه محبت کلامی نه محبت رفتاری نه مناسبت ها نه وقت گذاشتن واسه بچه نه درد و دل کردن نه رابطه زناشویی هیچی فقط کار میکنه و در حد بخور نمیر ما داریم انقد شاد و شنگول بودم قبل ازدواج با این آدم 

الان عصبی و پرخاشگرم انقد تلاش کردم که رفتارش عوض شه ولی کم آوردم دیگه نمیشه به یه حدی رسیدم که نمیخوام عوض شه دلم میخواد بره از زندگیم و دیگه نبینمش ولی یه بچه دارم نمیدونم باید چیکار کنم بمونم و بسوزم یا برم و زندگی خودمو دخترم و تنهایی بسازم 

حس کردم من اینو زدم 😃

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هرکلمه ای که گفتی انگار منی 😞

منم خسته ام از این زندگی یه دختر دارم 

شوهر فقط کار کار

تازه نتیجه کارش هم تو زندگیمون معلوم نیست همش بخور نمیر

نه مسافرت نه تفریح نه عشق و محبت نه رابطه 

نه درک هیچی 

دقیقا شبیه زندگی من با این تفاوت که این کارم نمیکنه فقط میخوابه ونق میزنه بخدا همیشه شکممونم گشنه کا ...

ازدواج بزرگترین اشتباهه اونم با مرد ایرانی فکر میکنه به تنهایی وجودش خیلی باارزشه گوه بگیرن این تشکیل خانواده ای که من دادم... منکه هیچ راهی جز جدایی ندارم اصلا امیدی به بهتر شدن شرایط ندارم 

چرا هرکلمه ای که گفتی انگار منی 😞 منم خسته ام از این زندگی یه دختر دارم  شوهر فقط کار کار ت ...

درکت میکنم من میخوام دخترمو صبحا بذارم مهدکودک خودم برم سرکار عصرا میمونم پیشش اگه بتونم همینو روال زندگیم کنم و در حد نرمال درآمد داشته باشم بی درنگ طلاق میگیرم 

ازدواج بزرگترین اشتباهه اونم با مرد ایرانی فکر میکنه به تنهایی وجودش خیلی باارزشه گوه بگیرن این تشکی ...

منم با ۲۵ سال سن انگار یه پیرزن ۷۰ ساله م خدا بکشش تا منو بچم یه نفس راحت بکشیم از دستش 😔😔

منم با ۲۵ سال سن انگار یه پیرزن ۷۰ ساله م خدا بکشش تا منو بچم یه نفس راحت بکشیم از دستش 😔😔

من اینقدر دلم برای خودم می سوره ۱۳سال از عمرم با این مرد بی عاطفه و بی درک گذشت 

۳۲سالمه خجالت میکشم وقتی همسن و سال خودم می بینم‌مثلا خواهرام یا دختر عموهام 

اونا اینقدر شیک و پیک 

من افسرده و غمگین 

دام نمیخاد هیچ جا برم 

اگه دخترم نبود صددرصد خودمو راحت میکردم 

من اینقدر دلم برای خودم می سوره ۱۳سال از عمرم با این مرد بی عاطفه و بی درک گذشت  ۳۲سالمه خجالت ...

من ۲۶ سالمه و با کامنتت فهمیدم هر چه زودتر باید بفکر جدا شدن باشم چون هر چی بگذره بیشتر پشیمون میشم

من ۲۶ سالمه و با کامنتت فهمیدم هر چه زودتر باید بفکر جدا شدن باشم چون هر چی بگذره بیشتر پشیمون میشم

ببین طلاق باید شرایطش داشته باشی از لحاظ مالی 

از لحاظ اینکه بتونی تنهایی روی پای خودت وایسی 

وگرنه اوضاع بدتر میشه 

من راستش دیگه تلاشی برای تغییرش نمی کنم 

ولش کردم 

اما افسرده م واقعا 

نمی دونم چکار کنم شرایط طلاق ندارم 

اما موندم تو این زندگی برام سخته 

باورت میشه چهار ساله جدا ازهم می خوابیم 

ببین طلاق باید شرایطش داشته باشی از لحاظ مالی  از لحاظ اینکه بتونی تنهایی روی پای خودت وایسی&n ...

اینهمه آدم به هر زحمتی شده دارن پول در میارن آجی 

تو خونه ی شوهرمم اینجوری نیست که همه چی فراهم باشه بخاطر پولش بمونم.. اونکه باید خرج بچه شو بده منم خرج خودمو در میارم