شاید واقعا بدمزه باشه
آره ناراحت میشم ولی میگم لطفا یادم بده راز خوشمزگی غذا به نمک و ادویه هاشه بپرس ببین چی میریزه؟
راز خورش هم کم آب بودن وجا افتاده بودنشه
برنجم که دیگه باید دستت بیاد اگه کته ای میپزی چقد آب بریزی به ازای هر لیوان برنج یک و نیم لیوان اب بریز
برا ابکشی هم هم باید دستت بیاد
مرغ رو اول با یکم پیاز و ادویه آبپز کن ابش بریز بعد سرخ کن آب خورش هم کم بریز
تو مرغت حتما دارچین و پودر انبه بریز محشرش میکنه
تو خورش گوشت قرمز هم آخر پخت یکم گلاب و دارچین بریز عالی میشه
یکی از خواهرا شوهر منم دستپختش بده خیلی سفره اش رنگینه ولی خوب غذاس عطر و طعم ندارن و خورشتاش آبکی ان زیاد