2777
2789

من با یکی از دوستام همخونه هستم و بیشتر وقتها اون غذا درست میکنه امروز خواستم به روش دوستم استامبولی درست کنم بعد هر کاری گفت انجام دادم ولی آخر سر بدمزه شد بهم گفت نمیدونم تو چرا هر چی درست می کنی بدمزه میشه واقعا ناراحت شدم از حرفش ولی به روی خودم نیاوردم

چیکار کنم آشپزیم خوب بشه؟پیج آموزشی سراغ دارید؟بنظرتون این حرفو زده دیگه درسته من از غذاهایی که درست میکنه بخورم یا زشته؟حس میکنم دیگه روم نشه از غذاهاش بخورم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخیی آره من هم ناراحت میشم، البته معمولا وقتی خرابکاری کنم بد میشه غذام😁😁😁

مثلا نمک یادم بره🤣🤣🤣🤣 یا پیاز غذا بسوزه طعم غذا تلخ میشه🤣🤣🤣🤣

ولی اگر دقت کنم طبق دستور بپزم خوشمزه میشه همه هم تعریف میکنن

نه چرا از غذاش نخوری؟ به آشپزیش نگاه کن نکته هایی که یادش میره بهت بگه یا فکر میکنه میدونی واسه همین نمیگه رو یاد بگیری سایت "چی بپزم" بر اساس مواد اولیه ای که داری بهت دستور غذا پیشنهاد میده خوبه من استفاده کردم و سایت های دیگه هم هستن

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
یعنی بنظرت من جدا واسه خودم غذا درست کنم؟

اره راحتم هستی بگو غذاهام خوب نمیشه وگرنه براتون درس میکردم😌

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

شاید واقعا بدمزه باشه 

آره ناراحت میشم ولی میگم لطفا یادم بده راز خوشمزگی غذا به نمک و  ادویه هاشه بپرس ببین چی میریزه؟

راز خورش هم کم آب بودن وجا افتاده بودنشه

برنجم که دیگه باید دستت بیاد اگه کته ای میپزی چقد آب بریزی به ازای هر لیوان برنج یک و نیم لیوان اب بریز

برا ابکشی هم هم باید دستت بیاد

مرغ رو اول با یکم پیاز و ادویه آبپز کن ابش بریز بعد سرخ کن آب خورش هم کم بریز

تو مرغت حتما دارچین و پودر انبه بریز محشرش میکنه

تو خورش گوشت قرمز هم آخر پخت یکم گلاب و دارچین بریز عالی میشه

یکی از خواهرا شوهر منم دستپختش بده خیلی سفره اش رنگینه ولی خوب غذاس عطر و طعم ندارن و خورشتاش آبکی ان زیاد

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱