2777
2789
عنوان

سقط لطفا کمکم کنید

291 بازدید | 56 پست

سلام خانوما من تو تاپیک قبلم توضیح دادم شرایطم رو  ببخشید که اینطور واضح میگم...امروز بازم قرص سایتوتیک استفاده کردم ولی از ساعت ۸ونیم هنوز جذب نشده با اپلیکاتور و انگشت هم دیگه بالاتر نمیرن علایمم فقط دلپیچه و اسهال داشتم که الان خوبم و وقتی دست میزنم قرصا انتهای واژن سالمن چیکار کنم آیا خودشون جذب میشن 

💕کنارتو درگیر آرامشم💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی میذارین داخل باید ۱۰ دیقه دراز بکشید و پاهاتون رو ب دیوار تیکه بدین 

۱ساعت تو هر بار دراز کشیدم و پاهام رو اونجوری نگه داشتم شما تجربه سقط داشتید

💕کنارتو درگیر آرامشم💕
آره گلم تا دو زیر زبونی ۳ تا واژینال ۵و نیم صبح گزاشتم همین تعداد رو ساعت ۸ونیم تکرار کرد

من بایه زیرزبونی ودوتاواژینال سقط کردم نمیدونم براشماچراسقط نشده،مطمئنی قرصات اصل هستن وقلابی نیستن؟؟آخه شنیدم قلابی زیادشده،من تحت نظردکترم استفاده کردم خودش برام گذاشت وبالاسرم بود

۱ساعت تو هر بار دراز کشیدم و پاهام رو اونجوری نگه داشتم شما تجربه سقط داشتید

ن نداشتم ولی همسایمون ک سقط کرده بود گفت ۴تا داخلی گذاشتم قرص هارو ۴ تاشم زیر زبونی بوده و سقط شده بود بچش

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 

سلام 

من پریودیام منظم نیس 

بعضی اوقات سر تاریخ خودشه 

بعضی اوقات ۲ تا ۵ روز جلو عقب میوفته 

تنبلی تخمدان داشتمه 

اهن بدنمم کمه 

قرص لنوژل خوردم 

الان پا درد و کمر درد و استخون درد دارم ولی خبری نیس 

فردا موعد پریودم و هنو خبری نی

اینم بگم ن دخول داشتم ن منی بم ریخته 

نامزدمم پیشاب نداره

سلام  من پریودیام منظم نیس  بعضی اوقات سر تاریخ خودشه  بعضی اوقات ۲ تا ۵ روز جلو ع ...

بیبی چک

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

من تو هفته چهارم با دو تا زیر زبونی و دو تا واژینال به فاصله یه ساعت افتادم به خون و دوتا دیگه یه واژینال یه زیر زبونی دیگه هم استفاده کردم که مطمئن بشم سقط کامل انجام میشه مجموعا ۶ تا 

من نمیدونم شما هفته چندمی 

اما من قرص فایزر اصل امریکایی داشتم 

من بایه زیرزبونی ودوتاواژینال سقط کردم نمیدونم براشماچراسقط نشده،مطمئنی قرصات اصل هستن وقلابی نیستن؟ ...

نه اصل هستن دفعه قبل ماما داده بود اون اثر نکرد اینا رورفیق شوهرم که داروسازی پیدا کرده گفت اصل آن فقط نمیدونم چرا جذب نمیشن شما هم دستت بهشون‌میخورد

💕کنارتو درگیر آرامشم💕