2777
2789

خانوما من مجردم خونه پدرمم ی خواهر دارم اونم چن سال پیش ازدواج کرد نمیدونم شاید بگید سنگدلم 

ولی هفته هفت روزع خودشو شوهرش چار روزش خونمونن 

میدونم خونه پدرشع باید بیاید ولی ن انقد حداقل ی روزم خودش بیاد 

با اینکه من اصلا با شوهرش راحت نیستم هر موقع ک بیاد باید شال سرم کنم 

جمعه ها عادت داریم بعداز ظهر میریم بیرون اینام هر جمعه هر جمعه برا نهار میان 

الانم زنگ زدن میان و منم باید خونه باشم

شوهرشم تا ساعت پنج خونه ماس 

شما مجردید و خونه خواهر برادرتون میان مثل من نیستید 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

درکت می کنن 

طرف مقابل بابد شعور داشته باشه خودش بفهمه 

شنا برو تو اتاق درو ببند 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت می کنن  طرف مقابل بابد شعور داشته باشه خودش بفهمه  شنا برو تو اتاق درو ببند

مادرم میگه تو رحم نداری و...  

ولی چقد دیگه میان  حد داره ب خدا 

جمعه هااا 

اونم بیس چار ساعته با شوهرشه

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
اینطوری بی احترامی هست غریبه نیستش که

عزیزم کسی که هر دقیقه خونه طرفه دیگه مهمون نیست صاحب خونه ست  که حالا بخوای بهش احترام بزاری

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
اینطوری بی احترامی هست غریبه نیستش که

بی احترامی نکردم تا الان هر موقع بیان خوش برخوردم 

ولی تو دلم دارم میسوزم 

کلا هرکسی باید شعور اینو داشته باشه که  هر جمعه وقت مهمونی نیست شاید طرف بخواد روز تفریحشو بره بیرون. یا برنامه داشته باشه! 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
مادرم میگه تو رحم نداری و...   ولی چقد دیگه میان  حد داره ب خدا  جمعه هااا  ا ...

مادرت سادس دیگه

حداقل هفته ای یکی دو بار نه هر دقیقه خونه شما باشن

متاسفانه چون مادرت هم‌ مشکلی نداره 

نمیشه کاری کرد 

شما هم ازدواج کنی همش خونه پدرتی نگران نباش آسیاب به نوبت 

من کلا آدمیم ک زیاد مهمون نداریم و مهمونی زیاد واس شام و نهار نمیریم کلا شلوغ نیستیم ولی دیگه خسته شدم هر روز

مادرت سادس دیگه حداقل هفته ای یکی دو بار نه هر دقیقه خونه شما باشن متاسفانه چون مادرت هم‌ مشکلی ند ...

تو مجردی؟ 

کلا هرکسی باید شعور اینو داشته باشه که  هر جمعه وقت مهمونی نیست شاید طرف بخواد روز تفریحشو بره ...

منم دقیقا اینو میگم 

که جمعه ها وقت مهمونی رفتن نیست