2777
2789
عنوان

مادر شوهر

158 بازدید | 18 پست

نامزد کردم با پسر همسایمون مادرش دعوتم کرد همش تیکه میندازع و برادرم. بهش گفت پیری بی مصرف.   الان دعوا را انداخته ولی امود در خونمون گفت ببخشید بیا برای غذا برم بنظرتون.  ؟؟ 

اگ بری یعنی خیلی بی غروری

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیرم.  چشمممم.      نامزدم ۱خواهر داره.  اونم که بهم گفت.   جادو ...

اینا کلا باهات مشکل دارن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

هر چه زودتر جدا شووووووو خودتو بدبخت نکن نکن نکن نکننننننن اگه خودتو. دوس داری بهم بزن نامزدیو این ازدواجا عاقبت خوبی نداره دیدم که میگم خودمم دارم چوبشو میخورم شاید الان بگب نامزدمو دوس دارم و فلان ولی ب نفعته همین الان کنار بکشی 

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
اره مادرش. خیلی زبون درازه و مادرشوهر باز که ادم رو باحرفاش خفه میکنه

دوری کن

نمیدونم همه همینو میگن.  

بخدا بصلاحته دختر خوب نمیدونی من دارم چه زجری میکشم چقد خودمو نفرین میکنم که چرا همون دوره نامزدی یا عق بهم نزدم ولی الان یه بچه دارم که نمیتونم تنهاش بزارم زندگیم جهنمه جهنم جهنمی که خانواده شوهر اللخصوص مادر شوهر برام درست کرده خودتو بدبخت نکن اینو یه بهونه کن نرو مهمونی و نامزدیو بهم بزن اگه خودتو اینده ت برات مهمه

نمیدونم همه همینو میگن.  

سالی ک۶ نکوست از بهارش پیداست .نگو که شاید من با بقیه فرق داشته باشم بعدا زندگیم خوب بشه نه مادر شوهری که تا این سن این حرفا از دهنش میاد بیرون بعد از اینم بدترش میاد خوددانی دیگه