2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 41 پست
درستشم همینه یاتوخونه شرت نپوشید،،یااگه میپوشید هرروز عوض کنید وبشورید چون خانما ترشح دارن وتوی شرت ...

تو خونه شو رت نپوشن چون ترشح دارن؟!ترشحاتشون بریز به شلوار و مبل و فرش و تخت😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نباید پنج روز بری اونجا دیگه برگرد خونه تون اونا ازحسادتشون ایراد میگیرند بعدها هم بهت سخت خواه ...

آره سخا میگیرن.

برادرشورم با شوهرم مشکل داره.میاد بمن‌میگه پاتو از اینجا قطع میکنم دیگه نیای.

خواهر شوهرم هم حرفشو تایید کرد.

ولی شوهرم نمیتونه بگه یبار گفت زن تو نیاد.

خواهر شوهرم حرفشوهرم تایی نکرد.

گفت نمیتونی بگی نیاد دختر مردم چ گناهی داره هه

😐خودش عقل داره دیگ

عقل داشت پنج روز نمیرفت خونه ی مادرشوهر و تندتند اونجا بره حمام که هزار تا فکر درموردش کنندو اذیتش کنند وقتی طرفت ادم درستی نباشه نباید خونه اش موند اونم تو دورانغقد که مهمه

اشتیشون بده

چرا بدم.  همشون ارثیه گرفتن.

شوهرم خواست ارثبشو بگیره گفتن‌نگیر. بهت نمیدیم کوفت بگیر.

تازشم توخونه ارثی شوهرم زندگی میکنن ک ما ۴ سال عقدیم.همین خواهر شوهرم هم اینجا زندگی میکنه خونه شوهرم.

دیشبم رفتیم کلی خوراکی برا یخچال گفتیم.

فصولیه همش سوال میکنه  کجا بری چی بخری و... هیچوقت بی‌ادبی نکردم.

چون شوهرم گفت باهات راحتن سوال میکنن.

ولی من یبار سوال کردم بعد ۴ سال  دعوای بزرگی راه انداختن

آره سخا میگیرن. برادرشورم با شوهرم مشکل داره.میاد بمن‌میگه پاتو از اینجا قطع میکنم دیگه نیای. &nbs ...

وای بااین اوضاع خواهر و برادرش میری اونجا پنج روز میمونی برای خودت ارزش قائل باش به همسرت بگو اصلا نمیام خودت بیا خونه مون و زودتر برو سرزندگیت 

چه برادرشوهر بی ادبی اصلا محلشون نده

تو خونه شو رت نپوشن چون ترشح دارن؟!ترشحاتشون بریز به شلوار و مبل و فرش و تخت😐

شلوار جذب میتونن بپوشن

اینو یه دکتر زنان توشهرمون بهم گف

خودم چندبارسعی کردم بتونم نتونستم وموفق .به  نپوشیدن شرت نشدم اما میگف نپوشین بهتره

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست