سه ماهی میشه کات کردیم خیلی دوسش داشتم به قصد ازدواج باهم بودیم ولی ب بهونه های الکی رفت یه کادو براش خریده بودم چند دقیقه پیش تو دیوار دیدم گذاشته واسه فروش متنفر شدم ازش....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
چقدررر سخته ببینی تمام عشق و دوست داشتنو گذاشتی برای ی ادم اشتباه
چقدرر درکت کردم لز نظر من ک بیخیالش شو نذار بیشتر از این عذابت بده
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨