2777
2789
عنوان

طلسم

594 بازدید | 25 پست

خانما من سه چهار سال پیش با یکی تو رابطه بودم و خانواده ها راضی نبودن و جدا شدیم الان آقا متاهلم شده

اون زمون ما هی جر بحث میکردیم و جدا می‌شدیم خودشم تو خونشون ب نام خودش دعا پیدا کرده بود مامانشم کاملا اهل دعا و طلسم بود 

من چند باری سر کتاب و ف*ال باز کردم گفتن بختم بستس دعا گرفتم 

حالا تولدم اون موقع مامانش برام یه بلوز خریده بود هنوزم دارمش میگم یهو امکانش هست مثلا طلسمی رو بلوز باشه ب نظرتون؟؟؟چون برا سردی می‌نوشت طلسمو ک منو از چشم بندازه و بختم بسته میشد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرتون بندازم بلوز بره؟؟؟؟

اره بنداز بره

کار از محکم کاری عیب نمیکنه 

ذکر استغفارم زیاد بخون

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

حالا من کاری به این چیزا ندارم ولی اگه چیزی بهم داده باشم حس بدی بهش داشته باشم از بین میبرمش مثلا یه ماگ یه نفری قبلا بهم داده بود که بعداً خیلی در حقم ظلم. کرد چند روز پیش داشتم اتاق مرتب میکردم ماگه رو اتفاقی پیدا کردم رفتم زدم خوردش کردم 😁

حالا من کاری به این چیزا ندارم ولی اگه چیزی بهم داده باشم حس بدی بهش داشته باشم از بین میبرمش مثلا ی ...

الان منم دقیقا ادرار میکنم روش فردا میندازم بره 

خدا جواب همشون بده سپردم ب خدا 

داخل سرکه بنداز ، بعد بنداز دور ، فکرشو نکن ،  چند سالتونه؟ بعد دعا خواستگار اومد؟

۲۴نه خاستگار نیومد ولی دعای بختم داده همراهم باشه رفتیم مهمونی خیلیا ازم عکس میخاستن برا خاستگار ولی کسی نیومده