2777
2789

قلبم شکسته و بی صدا گریه میکنم

لطفا دعا کنید درمانش جواب بده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم انشالله  خیلی دیر فهمیدن   و من دور از همه تو یه شهر دیگه دارم اشک میریزم

میشه توضیح بدی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
میشه توضیح بدی

هنوز منتظر جواب آزمایش اصلی هستیم اما آزمایشات اولیه اصلا خوب نبودن با چیزایی که من میدونم اوضاعش وخیمه  داره قلبم از جا در میاد

خدا کنه خوب بشه کاش دوباره سرحال ببینمش  

هنوز منتظر جواب آزمایش اصلی هستیم اما آزمایشات اولیه اصلا خوب نبودن با چیزایی که من میدونم اوضاعش وخ ...

ان شاءالله

ان شاءالله

ان شاءالله

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

سلام خانمی، تو تاپیک جشن مدرسه ازم پرسیدی از بیماریه پسرم گفتم اینجا بعتون بگم، پسرمن متابولیکه، شما الرژیتون برای چی بود؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
سلام خانمی، تو تاپیک جشن مدرسه ازم پرسیدی از بیماریه پسرم گفتم اینجا بعتون بگم، پسرمن متابولیکه، شما ...

عزیزم من آلرژی به مواد غذایی آلرژی تنفسی و مواد شوینده گل و گیاه و مواد شیمیایی و ادویه و پشم گوسفند و....داشتم و مجبور بودم کلی دارو مصرف کنم و حتی کلی محلول به کف سرم بزنم که بو میداد و مقنعه ام زرد و بد بو میشد هر روز صبح ساعت ۶ میرفتم حموم و باز بو میداد و شب مقنعه ام شسته میشد کف دستام همیشه ملتهب و زخم بود آسم داشتم اما نحوه برخورد خانواده بخصوص مادرم که دائم میگفت آدم باید آخر و عاقبت بخیر باشه این چیزا مهم نیست و تو خیلی باهوشی هر کسی ممکنه یه مشکلی داشته باشه و دوست خانوادگیمون که دکترا از انگلیس داشت و کور رنگی داشت رو واسم مثال میزد چون اون موقعی که تشدید بیماری من بود بین ۹ تا ۱۶ سالگی بود و متوجه بودم

قوی بزرگش کن هر چیزی که جایگزین داره واسش بخر و یه روش واسه قوی تر کردنش پیدا کن فقط بهش نگو و نفهمون که مشکل خاصی داره یه راهی پیدا کن مثل حرفای مادر من سوقش بده به سمت موفقیت چون تو واقعیت هر کسی سالم بخوره بیشتر و بهتر زندگی میکنه حالا بچه شما انگار که بدنش داره به شما یادآوری میکنه که سالم و کمی محدودتر باید خورد..‌میدونم سخته اما همه زندگی بچه ات و طرز تفکرش نسبت به زندگی به نحوه برخورد شما بستگی داره در نهایت خوشبختیش مهمه...ضعیف بزرگش نکن عزیزم و با عشق میتونی بهترینا رو واسه کوچولوی دوست داشتنیت رقم بزنی...الهی آخر و عاقبت بخیر بشه

عزیزم من آلرژی به مواد غذایی آلرژی تنفسی و مواد شوینده گل و گیاه و مواد شیمیایی و ادویه و پشم گوسفند ...

ممنون حرفهاتون خیلی به دلم نشست🌹موفق و خوشبخت باشی❤

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
ممنون حرفهاتون خیلی به دلم نشست🌹موفق و خوشبخت باشی❤

مطمئنم بچه شما با داشتن مادری مثل شما خیلی خوشبخته  الهی ۱۲۰ سال کنار هم به خوشی زندگی کنید...الهی معجزه خدا واست اتفاق بیوفته