2777
2789
اخ تسلیت😔😔 انشاا... خدا عوضش این سری یه دوقلو خوشگل بده بهت شوهرت هم ادم شه خانواده شوهرتم برن به ...

دعا کنید بمیرم فقط همین 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو سفت سخت وایسا شوهرتم لی به لالاش نزار من بابام انقددد سختی کشید و بدبختی ولی تا الان همش رو زبون ...

چکارش کنم 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
خدا بهت صبر بده

بخدا بعضی وقتا میگم خدایا صبر من از ایوب هم بیشتره از بس اذیتم کردن و هیچی نگفتم 

بگو ی مدت تا با خودم کنار بیام

میگ ک درک نداره

چکارش کنم 

من جات بودم قطع رابطه تاپیک قبلیتم خوندم نوشته بودی شوهرم گفت نمیخام همونجا یکی هرحرفی زد قشنگ جوابشو بده   با این وضع اگ رفته بودی پرستار شده بودی ولی خونه مادرشوهرت نرفته بودی فکر کنم نتیجه اش بهتر بود 

شوهرت چیکارس؟

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

چرا وقتی ظرف میشستی کمک میکردی موندی میرفتی خونه خودت واسه دو نفر حداقل کار میکردی اشتباه کردی موندی ...

گفتم ک خونه نداشتم شوهرم اوارم کرد اونجا 

من جات بودم قطع رابطه تاپیک قبلیتم خوندم نوشته بودی شوهرم گفت نمیخام همونجا یکی هرحرفی زد قشنگ جوابش ...

متاسفانه لال میشم انگار زبون بند برام گرفتن از بس ساگتم

متاسفانه لال میشم انگار زبون بند برام گرفتن از بس ساگتم

یه هنر یاد بگیر خودتو بکشون بالا تا خونه نداری اصلا بچه بی بچه  هرکی ام چیزی گفت بگو وضع خودم اینه 

بعدم بگو ی وسایلمو نیاز دارم نی به شوهرت بگو پیداش کن اگ اونم گفت نی بگو رفتی خونه مامانت بپرس 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

یه هنر یاد بگیر خودتو بکشون بالا تا خونه نداری اصلا بچه بی بچه  هرکی ام چیزی گفت بگو وضع خودم ا ...

پرسیذه .گفته نمی‌دونم 

ببین واقعیت اینه که خانواده شوهرت خیلی بد هستن 

و این شوهرت هست که اجازه داده اونا بهت بدی کنن

واقعا متاسفم که بچه ات رو از دست دادی 

خدا رحمتش کنه 

ولی درس بشه واست 

اونا خیلی خوب اثبات کردن فامیل خوبی برای بچه ات نیستن

و شوهرت هم الان با بی اعتناییش خیلی خوب اثبات کرد که پدر بی توجهی میشد واسه بچه اش 

تا چند سال اقدام نکن تا وقتی که شوهرت اثبات کنه که تغییر کرده و قرار نیست تو و بچه الویت آخرش باشید