2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید من خیلی حالم بده اصلا لذتی از بارداریم نمیبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی ملی به خودت بگو ازین بدترم برام ممکنه پیش بیاد که یه کم حالت خوب بود روحیه بگیری من غیر از حالت تهوعو استفراغو معده درد متوجه شدم سنگ کیسه صفرا دارم چاربار گرفته یه دردی داره که نصیب کسی نشه بعد زایمان سریع باید عمل کنم کمرمم متوجه شدم دیسک دارم کمرم جوری گرفت ده روز که پامو زمین نمیتونستم بذارم از درد الانم همش کمردرد دارم عق زدنمو حالت تهومم همچنان ادامه داره به خاطر سنگ کیسه صفرا معده دردم که کلا داشتم چند دفعه ام با اینکه دندونامو قبل اقدام درست کردم درد بدی گرفته کاملا مشخصه چندتا از دندونام خراب شده.دیگه دل دردو بدن دردم که عادیه با ایییین همه سختی که کشیدم بازم میگم خداروشکر که مشکلی واسه بچم پیش نیومده که بخوام استراحت مطلق باشم یا هی امپول بزنم سقط نشه
منم توی بارداری اولم تهوع زیاد داشتم آب دهنم زیاد بود. الانم توی بارداری دوم هفته نهم بارداری هستم تهوع دارم اگر دمیترون نخورم هیچی نمیتونم بخورم. ولی ویار صبح رو دیگه دست خودم نیست همینکه پامیشم از خواب میرم دستشویی. اما با این که همین ویارا و احساس تهوع نمیزاره به آشپزخونه نزدیک بشم ظرف شستن و غذا درست کردم آشغال توی سطل آشغال ریختن همه اینا حالمو بد میکنه و حتی بوی مایع دستشویی و یا مواد شوینده مثل شیشه شوی یا گاز پاک کن از همشون بدم میاد و حالم بد میشه. ولی همین هفته های اول که بچمون تکون نمیخوره این ویارا نشون دهنده سلامتی جنینه. فقط به همین دلیل تحمل می‌کنم. من بغیر از حالت بد ویار سرماخوردگی شدید هم دارم و درد پهلو که فکر می کنم نشون از التهاب کلیه باشه. و جفتم پایینه اما نمیتونم همش استراحت کنم کارای منزلو بچه اجازه استراحت نمیده. من هفته های اول بارداری جوانه گندم و چهار مغز و شیر و میوه مخصوصا گلابی میخوردم الان از همشون بدم میاد خیلی اونقدر که اگر جلوم باشه حالم بد میشه چیزای ترش مخصوصا ترشی خیلی دوست دارم حالمو بهتر میکنه. ولی بخاطر سرماخوردگیم نمیتونم ترشی بخورم وای که چقدر دلم هوس کرده یه عالمه ترشی همراه غذا بخورم. من سر پسرم شیرینجات خیلی دوست داشتم جعبه های شیرینی به صبح نرسیده تموم میشد اما حالا اصلا لب به شیرینی نمیزنم
چقدر زیباست فرزندت با نگاه مظلومانه به چشات زل بزنه و بگه .. ما...ما.ن