2777
2789
عنوان

تیرگی واژن وازدواج

525 بازدید | 6 پست

سلام دوستان اگه سوالم خیلی واضح بود معذرت میخوام ولی واقعا درگیرشم

من نامزد دارم وواقعا نامزدم همه جای بدنش سفیییده خودم دیدم

ولی من بیکینیم تیرس 

بنظرتون راهحلی هس برای برطرف کردنش؟

درضمن از صمغ وونوره وجوش شیرین وسرکه سیب واینا استفاده کردم فایده نداشت 

درضمن من اهل اهوازم لیزر سفید کننده اهواز کارش خوب باشه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

لطفا لایک نکنید😑✋

بخدا اوقندری ک فک میکنی واسشون مهم‌نیست

عادی برخورد میکنن

منم دقیقا مثل خودت با اینکه من‌کل بدنم‌سفیییید یعنی برو تاپیک‌ک زدم‌پوستم‌رو ببین هست عکسم هنوز

ولی مردا زیاد دقت نمیکنن مهم اصل ماجراس😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مهم نیست و دیده نمیشه 

من هم قبل ازدواج رو ترک های ریز بدنم خیلی حساس بودم و دنبال درمان و چ و چ 

باورت میشه همسرم اصلا ی بارم به روم نیاورد حتی بعد زایمان که ترک های شکم زیاد شد و دومی رو هم که باردار شدم بدترم شد 

خودم هربار میگفتم ای وای چقدر زشت شده شکمم، می اومد و می‌بوسید و می‌گفت اینا مقدسه زن خوشگلم شده 

این همه حساسیت رو تک و توک دارم مردا اکثرا تو ی دنیای دیگه ان 

راحت باش و اعتماد به نفس داشته باش چیزی که داری رو خدا داده 

منم رونم اون قسمتش ک نزدیک ب اونجاس تیرس ...و اومجام ....بقیه بدنم سفیده .حالا تو استخر هرکیو میبینم ...

واقعا منم همینطور بعضیا چقد سفیدن همرنگ بدنشونه 

لطفا لایک نکنید😑✋
اصلا مهم نیست و دیده نمیشه  من هم قبل ازدواج رو ترک های ریز بدنم خیلی حساس بودم و دنبال درمان ...

مرسی عزیزم که روحیه میدی

ولی واقعا نامزدم اطلاعاتش دراین باره کمه

اصلا تاالان فیلم پور.ن نگاه نکرده وباکسی رابطه نداشته 

میترسم ببینه بزنه توذوقش اخه فک میکنه اونجا خیلی نازه واینا

لطفا لایک نکنید😑✋
مرسی عزیزم که روحیه میدی ولی واقعا نامزدم اطلاعاتش دراین باره کمه اصلا تاالان فیلم پور.ن نگاه نکرد ...

مبارک باشه 

ببین خوشگلم ی چی بهت میگم شک نکن نمیخواد بدبین هم بشی ولی مطمئن باش همسرت از لای قرآن در نیومده 

اگرم چنین باشه ک میگی چ بهتر 

بعدم اصل داستان چیز دیگه و شکل دیگه ای هست اینا همه تصورات ذهن خودته اون اصلا متوجه نمیشه، به این حرف من ی روزی میرسی عزیزم