2777
2789
عنوان

هیپوکسی دخترم💔

897 بازدید | 14 پست

سلام شبتون بخیر

کسی اینجا بوده که تجربه یا اطلاعی از هیپوکسی داشته باشه؟

دخترم هایپوکسی خفیف داشته و دچار تاخیر تکاملی خفیف هست دو سال و نیم هست... روی هوش بچه هم تاثیر میذاره؟؟ 😰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع بارداری یا جین زایمان اکسیژن ب مغز بچه نرسیده باشه و این اسیب ب مغز درجات مختلفی از خفیف تا شدی ...

فقط موقع بارداری ؟؟؟ بعد چجوری تشخیص میشه داد ؟؟؟ پسرم ۱۶ ماهشه حرف نمیزنه یعنی امکانش هست ؟؟؟!!!!

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

ااا عزیزمممم اخه مگه تو تاپیک های قبلی ام آر آی سالم نبود چی شد اخه😔😔😔😔اتفاقی تاپیک های شمارو دیدم خیلی ناراحت شدم. پسر منم‌۱۳ ماه و ۲۰ روزشه هنوز به اون صورت مسلط راه نمیره. یه دستش رو میگیرم میره و خودش مستقل ۱۰ قدم میره منم‌خیلی نگرانم

سلام پسر منم الان ۱۵ ماهشه موقع به دنیا اومدنش دو ماه تو بیمارستان بستری بود و الان نه گردن میگیره ن ...

سلام عزیزم، دختر من بستری نموند بیمارستان... 

شما دخترتو حتما ببر پیش متخصص گلم، تا سن سه سالگی وقت طلایی هست برای پیشرفت بچه، ببر انشالله کارای لازم رو برای بهترشدنش انجام میدن

ااا عزیزمممم اخه مگه تو تاپیک های قبلی ام آر آی سالم نبود چی شد اخه😔😔😔😔اتفاقی تاپیک های شمارو دی ...

عزیزم دختر من یک هفته بعد از واکسن هجده ماهگی راه رفت...

تاخیر تکاملی داره

کاردرمانی اینا نبردمش خودش با کمی تاخیر جلو میره

سلام عزیزم، دختر من بستری نموند بیمارستان... شما دخترتو حتما ببر پیش متخصص گلم، تا سن سه سالگی وقت ط ...

میبرمش از وقتی که از بیمارستان مرخص شد تحت نظر فوق تخصص مغز و اعصاب هستش . دعا کنید لطفا برای سلامتی همه بیماران و برای پسر من