هیچ چیزی کامل تو و امن تر و دلنشین تر از بغل کردن پدر نیست هیچ آرامشی در اون حد و کیفیت و خلوص نیست ، خواهش میکنم اگه به هر دلیلی اون رابطه ای که میخواین رو با پدرتون ندارین وضعیت رو بپذیرین و اگه میشد کمکن برای بهبودش اقدام کنین اگه هم دیدین راهی نداره فقط بپذیرین و حتی غصه شو بخورین ولی هیچوقت دنبال دستای پدرتون بین مرد های دیگه نگردین چون هرگز پیداش نمیکنین:) از ته قلبم اینارو نوشتم امیدوارم هم خودتون رو هم پدرتون رو ببخشبد و بدونین هیچکس کامل نیست و همه ی ما بار اوله که داریم زندگی میکنیم ، خواهش میکنم اگه میتونین یه بارم که شده پدرتونو بغل کنین به هر بهونه ای :)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و منی ک پدرم دشمن خونیمه و بلای جونم فقط میخوام نباشه ،لطفا دلیلشو نپرسین چون قابل گفتم نیست واقعا ...
قربونت برم ،میفهمم چی میگی ،ولی فکر نکن پدرای هممون خوبن خیلیامون پذیرفتیم و پدرامونو بخشیدیم ، اینطور نیست که فرشته باشن و بدون هیچ خطایی، هیچ فشاری برای بخشیدن یا نبخشیدن کسی نباید رو خودت حسکنی ، صرفا این متنو نوشتم که اگه عشقی که باید از ادمی که باید دریافت نکردیم خودمونو با تظاهر بقیه کول نزنیم که اسیب نبینیم❤️