به دختر عمه ام که تازه خیاطی یاد گرفته پارچه دادم ، انوش خیلی داغ بود وسط لباس طوری اتو کرده که تو تنم جمع میشه درواقع تم عروسی کلا همه گفتن پارچه سوخته ، پول دستمزدش هنوز ندادم از طرفی پارچه ام خراب کرده تازه خریده بودم متری سیصد تومن دومتر ، هنوز پول قسط پارچه ام ندادم 😓
دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
راستش من باشم پارچه مجلسی رو دست خیاط تازه کار نمیدم
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
راستش من باشم پارچه مجلسی رو دست خیاط تازه کار نمیدم
خاک تو سر من که بهش اعتماد کردم پایین پارچه رو کلا ریده توش ، باید کلا لباس کوتاه کنم
دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چون فامیله من اگ بودم پولش رو میدادم ولی دیگ لباس نمیکردم تا طرف خودش متوجه شه....بعد از اینکه حساب کردم خیلی با لحن خوب میگفتم چرا این قسمت اینطور شد؟انگاری سوخته و تمام
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چون فامیله من اگ بودم پولش رو میدادم ولی دیگ لباس نمیکردم تا طرف خودش متوجه شه....بعد از اینکه حساب ...
عزیزم من وضع مالیم خیلی بده خودشم میدونه اگر نمیدونست بدوزه چرا الکی تبلیغ خیاطی میکرد، بخدا پول قسط پارچه رو ندادم زورم میاد زده پارچه رو سوزونده باید دستمزدم بهش بدم؟؟؟ دلم میخواد بهش بگم پارچه ام بخره بده ولی روم نمیشه
آخه آدم به کسی که تازه خیاطی یاد گرفته و ۴ تا نمونه کار خوب ازش ندیده، پارچه میده؟ بعدم در کل هیچ و ...
چه میدونستم اینجوری میکنه ، سه ساله خیاطی یاد گرفته ، خودش گفت بلدم ولی پارچه رو سوزونده
به آدمی که تازه خیاطی یاد گرفته چرا پارچه میدی اونم پارچه به این مهمی دستمزد بهش نده یا اگه ف ...
دقیقا بخدا فردا ببرم پیشش خودش خوب میبینه که پارچه ام سوزونده اگر آدم با ایمانی باشه پارچه ام میخره میده ، چون من آدم پولداری نیستم که همینجوری بیخیال باشم بگم عیب نداره پارچه رو بندازم اشغالی ، گرچه روی گفتنشم ندارم
چه میدونستم اینجوری میکنه ، سه ساله خیاطی یاد گرفته ، خودش گفت بلدم ولی پارچه رو سوزونده
همون موقع پرو باید لباس رو تحویل نمیگرفتی و میگفتی خرابش کردی. وقتی اون حساب آشنایی رو بجا نمیاره و بابت اشتباهش عذرخواهی یا جبران نمیکنه، تو چرا باید رعایت آشنا بودنشو کنی؟ پول پارچه رو که بعید میدونم بهت بده، ولی خب اگر لباس قابل استفاده نیست دستمزدی نده بهش یا بگو یجوری لباسو خودش درست کنه
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
همون موقع پرو باید لباس رو تحویل نمیگرفتی و میگفتی خرابش کردی. وقتی اون حساب آشنایی رو بجا نمیاره و ...
بهش گفتم گفت فردا بیار نگاه کنم اصلا جنس پارچه حوریه که اتو نباید بهش بخوره یعنی یه خیاط اینو متوجه نمیشه
نارادت نشو از حرفم ولی تو ک شرایطت اینه باید میبردی پیش کسی ک مطمئن باشی دوباره کاری نشه
اره راست میگم چون ما تو روستا هستیم گفتم این که میگه بلدم بزار ببرم پیش این تا مجبور نشم برم شهر ، خوب شد اون یکی پارچه هامو که همسرم برام کادو خریده بهش ندادم باز اینو خودم خریدم شوهرم نمیدونه وگرنه کلی سرزنشم میکرد
نارادت نشو از حرفم ولی تو ک شرایطت اینه باید میبردی پیش کسی ک مطمئن باشی دوباره کاری نشه
راست میگی عزیزم