2777
2789
عنوان

دلم خونه🥲

231 بازدید | 15 پست

عاشق همیم ولی اون شهر دیگه است با هر دو خانواده مطرح کردیم هر دو مخالف بودن میگن شهر دیگه نه 

پس دل ما چی میشه 

یه چشم اشک یه چشم خون 

قرار یه زودی برامم خواستگار بیاد چون وضعش خیلی توپه خانوادم راضین میترسم مجبورم کنن نمیتونم دل بکنم 

دلم نمیاد عکسامون پاک کنم چطور میتونم این همه خاطره رو پاک کنم هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم 

چرا خانواده ها به فکر دل ما نیستن🥲🥲🥲

دقیقا شرایط تورو داشتم تخرش بعد ۸ سال جدا شدیم اون با دختر خالش ازدواج کرد من موندمو ی دل شکسته ۷ ماه گذشته هنوز قضیه رو هضم نکردم💔

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شرایط تورو داشتم تخرش بعد ۸ سال جدا شدیم اون با دختر خالش ازدواج کرد من موندمو ی دل شکسته ۷ ما ...

خیلی سخته آدم واقعا نمیتونه کنار بیاد 

دل ما چی میشه این وسط که قرار به خاطر خانواده ها تا آخر عمر حسرت بکشه😔

منم یکیو دوست داشتم

ب زور خانواده با یکی دیگه عقد کردم:)

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖وقتے جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را مے فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش مے دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود مے گردند.    سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، براے اولے منزلت زن را باید شکست، دومے منزلت معلم، سومے منزلت بزرگان و اسطورها.
خانواده صلاحتومیخان عشق وعتشقش نون واب نمیشه عزیزعاقلانه فکرکن 

مشکل خانواده ها اینه که دوره 

این همه آدم دختر از شهر دیگه گرفتن دختر دادن به شهر دیگه وگرنه از لحاظای دیگه اوکین

الان شوهرتون دوس داری ؟؟ تونستی نفر قبلی فراموش کنی؟؟ چرا آخه خانواده ها این کار رو میکنن با ما😔

من با حرف مادرم موافق بودم

شوهر الانم خیلی زرنگه کاریه پسر خوبیه شاید الان خیلیا بهم حسودی میکنن میگن چه پسر پاک و خوبی نصیبش شد

ولی دلم پیشش نیست :)

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖وقتے جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را مے فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش مے دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود مے گردند.    سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، براے اولے منزلت زن را باید شکست، دومے منزلت معلم، سومے منزلت بزرگان و اسطورها.
من با حرف مادرم موافق بودم شوهر الانم خیلی زرنگه کاریه پسر خوبیه شاید الان خیلیا بهم حسودی میکنن می ...

دل آدم باید خوش باشه پول حلال خیلی از مشکلاتی ولی گاهی اوقات باعث دل خوش بودن آدم نمیشه 

منم میترسم خانوادم سر این خواستگارم زورمم کنن چون پولداره😔

دل آدم باید خوش باشه پول حلال خیلی از مشکلاتی ولی گاهی اوقات باعث دل خوش بودن آدم نمیشه  منم م ...

من نامزدم پسر عممه همسایه هم هستیم با این حال خیلی خانواده هامون با هم فرق دارن کمترینش ساعت خوابه ما ۱۲ میخوابیم اونا ۸ شب صبحا هم ۷ بیدارن من سر همین چیز کوچیک به مشکل خوردم

حالا تو فکر کن تو دوتا شهر مختلف با فرهنگ مختلف 

خودت بشین فک کن ببین مادرش خوبه یا نه

اگر خواهر داره دخالت میکنه یا نه خانواده و فرهنگ نصف راهه الان به چشم نمیاد بعدا میفهمی چقدر مهم بوده

بعد عقد تو باید ی پات اینجا باشه ی پات شهر دیگه شاید بعد ازدواج کلا بری شهر اونا

ببین اینارو میتونی تحمل کنی؟دوری از مادرتو چیزای دیگه

من فرض و بر این گرفتم کسی که دوسش داری اخلاق و چیزا دیگشم خوب باشه

عشق لازمه ولی کافی نیست  بشین با خودت دودوتا چارتا کن اگر دیدی حق با توعه هرجور شده بدستش بیار وگرنه ی عمر حسرت میکشی

من نامزدم پسر عممه همسایه هم هستیم با اینهال خیلی خانواده هامون با هم فرق دارن کمترینش ساعت خوابه ما ...

هشت شب کی می‌خوابه آخه😐

حرفات درسته ارتباطی با خواهر و مادرش ندارم که بدونم خوبن یا نه من نمیتونم از دلم بگذرم خیلی سخته برام همه زندگیمو گذاشتم پاش خیلی جاها کسی نبود ولی اون بود خیلی جاها پشتم بود 

میترسم از اینکه عشقمو از دست بدم نتونم یکی دیگه رو دوس داشته باشم 

میترسم از اینکه کسی دیگه ممکنه مثل اون دوسم نداشته باشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12671314/%d8%a8%d8%a7%d8%b9%d8%ab-%d8%a8%d8%af%d8%a8%d8%ae%d8%aa%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%d8%af%d8%b1%d9%85-%d8%b4%d8%af%d9%85

عزیزم این لینک همون پربازدیدیه ک تو تاپیک سیما گفتم 

گفتی پیداش نکردی.چون تاپیک سیما قفل بود اینجا لینکشو گذاشتم

من به معجزه ها ایمان دارم🌝🧚‍♀️