2777
2789
عنوان

امشب یکی ازسخت ترین شب های عمرمه..

1635 بازدید | 66 پست

از بچه گی نمیدونم ریشه اش از کجا بوده ترسوام از همه چی میترسم شیش ساله عروسی کردم بازم ترسوام اکثرا هم ترسم از شب وتنها موندنه وبیشتر بیشتر از تاریکی ولی در کل بعضی شبا با وجود شوهرمم میترسم همون اول نامزدیمون خودم وپدرم این مسئله رو گفتیم که من ترسوام اونم قبول کرد ولی از وقتی ازدواج کردیم تعداد شبایی رو که تا چهار پنج نصف شب خونه تنها بودم از ترس لرزیدم وگریه کردم خیلیه ولی امشب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای باید می‌رفتی مشاوره درست بشی نه همینجوری گذاشتن باترست بمونی 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم من خیلی از شبا شوهرم شب شیفته منم گاهی میترسم چاره چیه

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌