2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من البته یه تنگ پرماهی دارم ولی باید مینی آکواریوم بخرم براشون

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خونه مادر شوهر من هست من اصلا دوست ندارم

ولی من عاشق موجودات آبزی ام😍

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

و منی که اکواریومم فقط یدونه ماهی داره

هرماه یه عالمه ماهی میخرم مریض میشن میمیرن دیگه گفتم پول برا ماهی خرج نمیکنم

شاید ۶۰ ماهی بیشتر مردن😒

با اینکه غذا به اندازه میدم اکسیژنم روشن میکنم

من البته یه تنگ پرماهی دارم ولی باید مینی آکواریوم بخرم براشون

منم آکواریوم دوسدارم با انواع و اقسام ماهی های ریز و کوچک😍

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

منننننن

البته

دوتا دوسدارم

یکی ماهیای رنگی رنگی و ریز

یکیش دوتا ماهیه اسکار،اخه حافظه اسکار عااالیه

میفهمه صاحبش کیه عادت میکنه به ادم😍😍

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

[QUOTE=320072804]من داشتم، یه روز صبح بیدار شدم دیدم آبش کثیف شده و همشون مردن رسما داغون شدم!![/QUOTE

باید دستگاه تصفیه آب براشون میزاشتی

منم آکواریوم دوسدارم با انواع و اقسام ماهی های ریز و کوچک😍

ماهی زبرا و گلو فیش بگیر تو تنگم میتونی نگهشون داری رنگ رنگی هسن خیلی خوشکلن سرچ کن ببینشون من ۷ تا زبرا داشتم دوتا گلو فیش البته چنتا از زبراهام مردن☹

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منننننن البته دوتا دوسدارم یکی ماهیای رنگی رنگی و ریز یکیش دوتا ماهیه اسکار،اخه حافظه اسکار عااا ...

منم ماهی های خیلی ریز و دوسدارم

و منی که اکواریومم فقط یدونه ماهی داره هرماه یه عالمه ماهی میخرم مریض میشن میمیرن دیگه گفتم پول برا ...

شاید دمای محیطشون خوب نیست

بهتره جاشونو عوض کنی