یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گفتم شاید بخواد تلافی کنه حالا اینطور هس پس باید باهاش حرف بزنی البته اگر اهل گفت وگو هس یا اگه خیلی اذیت هستی میتونی تو جمع خانوادت یکم بی تفاوت تر باشی تا متوجه بشه وگلایه کنه اون موقع بهش بگی خب عزیزم توهم فلان کار رو میکنی من ناراحت میشم
خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه درباره ی او گمان میکنی ❤️
خیلی زبونی بهش گفتم تصمیم گرفتم کمتر تو جمع خانوادش برم تو جمع خانواده خودمم معمولی با ...
عزیزم تو که نمیتونی فرار کنی از خانواده شوهرت با اونا که مشکلی نداری مثلا اگه دعوتت کنن نمیتونی نری چون هم بی ادبی هس وهم کم کم با خانواده شوهرت هم مشکل پیدا میکنی ولی سعی کن بی تفاوت باشی راجب حرفاش بحث رو سریع عوض کنی محل رو به یه بهنونه ترک کنی مثلا بری تو اشپز خونه ولی کسی متوجه نشه یه جورایی مدیریت کنی
خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه درباره ی او گمان میکنی ❤️
عزیزم تو که نمیتونی فرار کنی از خانواده شوهرت با اونا که مشکلی نداری مثلا اگه دعوتت کنن نمیتونی نری ...
مشکلم اینه تو خونه کم باهام حرف میزنه اجازه بیرون رفتن با رفیقامم ندارم اختلاف سنی مون هم ده ساله حرف همو زیاد نمیفهمیم خانوادش بد نیستن ولی خودش میخواد منو خورد کنه واقعا عقده حرف زدن تو دلم گذاشته