2777
2789

پدرم عمل کرد، خییییییییلی اذیت شد و بد بود

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه موقع توالت با این روش که گفتین اذیت میشن؟

اره حتی به خودت ناسزا میگی

اما عمل کن راحت میشی

بودنش حس بدیه

پیشنهاد میکنم جراحی  نکن که بخیه بخوره

کوتر نیم ساعته هستش.ولی خب فقط موقع دسشویی اذیتی تا به مرور بهتر میشه.مسکن میخوری بعدش دردت میره. شاید از حرفام ترسیده باشی ولی واقعیتا رو میگم.

عزیزم کجا عمل کردی؟چن وقت بعد عمل اذیت بودی

بیمارستان خصوصی، دکترت باید خوب باشه وگرنه بر میگرده، ۱ روز خیلی خیلی اذیت شدم ،هفته اول فقط اذیت می شی و اینکه دستشویی اول خیلی سخته، من نزدیک ۱ سال شدید اذیت بودم و در آخر پشتم دونه زد از ترس تبخال تناسلی رفتم دکتر وگرنه نمی رفتم ولی الان میگم خیلی خوب شده دستشویی برام عذاب بود

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
اره حتی به خودت ناسزا میگی اما عمل کن راحت میشی بودنش حس بدیه پیشنهاد میکنم جراحی  نکن که بخ ...

ولی من عمل کردم خیلی راضی ام و قبلش از چند نفرم پرسیدم در مورد دکتر اگه کار بلد باشه برگشت ندارن بخیه ام خوردم

اسی من خیلی شک داشتم و ترسشو داشتم اکثرا تو نت و همین نی نی سایت میگفتن عملش سخته و فایده ندارد... ولی من که راضی ام دکتر کاربلد برو، بمونه خدایی نکرده میشه سرطان

کجا عمل کرد؟چن وقت اذیت بود؟الآن خوبه؟

چندین سال پیش شیراز عمل کرد، اره خوبه دیگ اصلا سراغش نیومد

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊