2777
2789
عنوان

دلم به حال شوهرمو زندگیم میسوزه....

2321 بازدید | 27 پست

حالم خیلی بده انگیزم‌صفره دائما بی حوصلم حال انجام هیچ کاری رو ندارم فقط روزا رو میگذرونم دلم به حال شوهرم میسوزه از خودم‌بدم می یاد آخه این چه زنیه بیچاره داره آشپزی که اصلا نمیکنم اگه خونه باشم دائم توی تختم اعصاب حرف زدن باهاش تفریح کردن رو ندارم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

ببخشید اینو میگم‌ولی اغلب اوقاتی که نزدیکم هم میخواد بشه پسش میزنم حتی دیگه انگیزه درس خوندنم ندارم تمام درسای این ترمم جمع شده رو هم نمیدونم چی کار کنم نگید مشاور که دائم پیش روانشناس و روانپزشک میرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا درمان نمیکنی 

گفتم دارو مصرف میکنم درکنارش هم مشاور ولی تغییری نکردم البته یه مدت خیلی بهتر شده بودم ولی بعد از ازدواجم دوباره برگشت

ی کاری ک خوشحالت میکنه انجام بده‌.‌...کاری ک حالتو خوب میکنه.....مثلا ی تغییر تحول تو قیافه....رنگ مو کوتاهی مو....ی انگیزه ایجاد کن....یا برین مسافرت....ی خرید خوب.‌‌‌....حال دلت ک خوب باشه همه اینا حل میشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
تازه اینجور شدی یا از قبل اینجور بودی؟شوهرت اعتراض نمیکنه؟

قبلا هم اینطوری بودم ولی با دارو و اینا بهتر شده بودم تقریبا خوب بعد از ازدواجم برگشت 

شوهرم خیلی مدارا میکنه و صبوره سعی میکنه کمکم کنه ولی دیگه اونم تا یه جایی میکشه از همین میترسم که خسته بشه

منم اینطوربودم قبل دخترم زندگیم داغون بود ولی الان بخاطر دخترم لوس بازی رو جمع کردم و بلندشدم، الا ...

خدا دخترتون رو حفظ کنه 

من یکی از مشکلاتم اینه اینجا تنهام خانواده هامون نیستن و شوهرمم سرش شلوغه