2777
2789

سلام عزیزم من امروز اتفاقی تاپیک شما رو دیدم کنجکاو شدم بقیه رو هم خوندم. دختر منم حرف نمیزنه الان دوسالو سه ماهشه خیلی کم بعضی وقتا مامان بابا و به به اونم خییییلی کم حتی بعضی وقتا واضح نمیگه. 

گفتار درمانی بردم گف خیلی کوچیکه دوسالو نیمگی بیار اگ کلمه اضافه نکرده بود خودم آموزشش میدم

فوق تخصص مغز و اعصاب هم بردم ام ار ای از سر و نوار مغز و شنوایی سنجی نوشت اما هنوز نبردم راسش خییییلی میترسم ببرم ولی خب چاره ای نیس اول تا اخر باید یروز ببرمش🥺

دختر من دیر هم راه افتاد سینه خیزو چهار دستو پاهم نرف فقط یهو راه افتاد

درکی و تقلید همه چیش خوبه همه چی هم میشناسه فقط حرف نمیزنه گفتار درمان میگ چون ارتباط چشمی و درکو تقلیدیش خوبه اوتیسم نیس و ب احتمال۹۹درصد تاخیر تکاملیه اما بازهم باید نوار بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینم توضیح بدم ک کاردرمانی اینجا چجوریه. اول اینکه قبل از کاردرمانی و گفتار درمانی اگر بچه توی حرکت یا گفتار تاخیر داشته باید اول ببری مغزو اعصاب تا اونا تشخیص بدن کاردرمان و گفتارمیخاد یان. کاردرمان اینجا اگ بچه ارتباط بگیر با پزشک خودشون باهاش کار میکنن اما اگ بچه کوچیک باشه ک بخاد گریه کنه و انجام نده اموزش میدن خودت خونه باهاش کار کنی گفتاردرمانم همینطور زیر دوسالونیم مشاوره و اموزش میدن خونه کار کنی کاردرمان فقط یسری ورزش های پا رو خودش انجام میده ک اونم نیم ساعت زمان میبره

و اینم توضیح بدم ک کاردرمانی اینجا چجوریه. اول اینکه قبل از کاردرمانی و گفتار درمانی اگر بچه توی حرک ...

سلام عزیزم خداروشکر پسرمن ازلحاظ بدنی فوق ابعادی همه چیش بموقع بوده و تشخیص اوتیسم نگرفته چون بسیار خوش اخلاقه وارتباطش خ خوبه فقط حرف نمیزنه گفتاردرمانگرمیگه بخاطر دوزبانگیشه..اون مرکزی ک گفتم هم چون مهدکودک هست گفتن بفرستین ومانغرستادیم الان قراره جداگانه ببریم کاردرمانگر و گفتاردرمانگر و بازی تراپی ❤️🤷🏻‍♀️

سلام عزیزم خداروشکر پسرمن ازلحاظ بدنی فوق ابعادی همه چیش بموقع بوده و تشخیص اوتیسم نگرفته چون بسیار ...

پسر من نوار مغز اینا شنوایی سنجی همه چیش اوکی بود🤷🏻‍♀️فقط خیلی شلوغه😂😂🤷🏻‍♀️

خیلی مراجعه کننده های کاردرمانی گستردن چون هم حوزه ذهن داره هم حوزه روان و افراد اوتیسم،سندروم داون،افسرده،اضطرابی ،استرسی،اسکیزوفرنی،وسواسی،دوقطبی و..... برای بخش روان 

و برای بخش جسمی هم افراد ام اس،پارکینسون ،فلج و.... میان،البته هرکدوم از این حوزه هام خودشون باز به کلی شاخه تقسیم میشن.

راجی تاثیرشم بگم که بله خیلی تاثیر داره مخصوصا اگه از کودکی بیان کاردرمانی

خیلی مراجعه کننده های کاردرمانی گستردن چون هم حوزه ذهن داره هم حوزه روان و افراد اوتیسم،سندروم داون، ...

عزیزم اخه این یه مهد کودکه کاردرمانی گفتاردرمانگر وفزیوتراپی  همشون باهمن..اسمش odcهست ی شهر نیم ساعت دور ازما..و ۶ساعت🙁

عزیزم اخه این یه مهد کودکه کاردرمانی گفتاردرمانگر وفزیوتراپی  همشون باهمن..اسمش odcهست ی شهر نی ...

اتفاقا اگه گفتار و فیزیو رو هم داشته باشه خیلی بهتره،چون کلا توانبخشی یه تیمه و برای نتیجه بهتر همه اعضای تیم باید همکاری داشته باشم،ببخشید شما کجایین مگه؟ نزدیکیتون مرکز کاردرمانی ندارین که مجبورین اون همه راه برین ؟

اتفاقا اگه گفتار و فیزیو رو هم داشته باشه خیلی بهتره،چون کلا توانبخشی یه تیمه و برای نتیجه بهتر همه ...

المان عزیزم..من حس بدمیگیرم پسرم بره اونجا🥲ینی بره؟شما تجربه دارید در کاردرمانی؟

اتفاقا اگه گفتار و فیزیو رو هم داشته باشه خیلی بهتره،چون کلا توانبخشی یه تیمه و برای نتیجه بهتر همه ...

عزیزم ینی مرکز توانبخشی فقط پاس معلولا نیست؟من حس بدارم ک  نصف روز اونجاس..تو‌توانبخشی گروه اوتیسم و بچه های مث پسرم ک شلوغه جداس؟

المان عزیزم..من حس بدمیگیرم پسرم بره اونجا🥲ینی بره؟شما تجربه دارید در کاردرمانی؟

بخشید که دیر جواب دادم،نمیومدم سایت اخه،اره حتما اگه تا الان نفرستادید کودکتون رو الان پیگیر باشید و بفرستید کاردرمانی،چرا حس بد میگیرید اخه،اتفاقا کاردرمانگرها خیلی مهربونن معمولا،تو کاردرمانی معمولا گروه درمانی هم برای بچه ها انجام میدن که اره کودک شمارو با افرادی مثل خودشون تو یه گروه میزارن ولی اگه میخواین مطمئن شین بهتره از خود مرکز بپرسین.نگران نباشید و به فکر اینده فرزندتون باشید چون اگه تو کودکی پیگیری بشه مشکلات خیلی راحت تر حل میشن