2777
2789

غیر از من چندتا مهمون دیگه هم داشت یهو یکیشون که هر روز اونجا پلاسه و خیلییی تنبله تو انجام کارهای خونه و هیچ کمکی ب صاحب خونه نمیده و فقط دستور میده پا شد اومد گفت: 

وای چرا ماهی درست میکنی؟؟؟ بخداا درست نکن منو کدو هم بدی میخورم برنج خالی درست کن برنج تنها میخورم همه دهن هاااا وااا فقط بهش نگاه می کردن 

من ک خنده م گرفته بود😂😂

آخه کی نظر اینو خواست؟؟ اصلا کی گفت برای تو درست میکنه؟؟؟ تو نمیخوری دلیل نمیشه ک بقیه نخورن خودش میخوره مهموناش میخورن تو چی میگی این وسط😂😂😂😂

صاحب خونه خودش خنده ش گرفته بوداااا اصلا یه وضعی بوداااا🤣🤣🤣🤣🤣

خدایی هیچ وقت فاز این آدمارو نفهمیدم😐😐😐

از بدشانسی چند وقت پیش کاری برام پیش اومد رفتم جایی این باز سر و کله ش اونجا پیدا شد😐😐

اونجاااا هم از بس حرف های چرت میزد یعنی خدا خدا میکردم هر چی زودتر کارم تموم شه برم فقط😐

اصلااا یه مدل خاصه خودشو خیلیییی هم بالا میگیره یعنی هیشکی رو درسطح خودش نمیبینه🤣🤣🤣🤣

فقط بلف ها و دروغ هایی ک میگه و من راستشو میدونم... 😁😂🤣

بسیار سُخن بود؛ نَگُفتیم و گُذَشتیم...:) ️

اینقد دلم میخواد خودمو بگیرم نمیتونم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

🤣🤣🤣🤣

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دیگه نه

چرا من نه؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اینقد دلم میخواد خودمو بگیرم نمیتونم

خدایی تا می بینمش خندم میگیره ولی ب زور جلو خودمو میگیرم🤣🤣🤣🤣

اگرم بخندی بدتر طلبکارت میشه

اگه جای من بودی و کاراشو میدیدی خداییی جر میخوردی از خنده 🤣🤣🤣🤣 من جرئت ندارم بدتر طلبکارم میشه ...

هم خنده داره هم حرص ادمو درمیاره🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤭🤭😬😬

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
من درونگرام زیاد توجمع نیستم اگه برم با تعجب حرفای بقیه رو نگاه میکنم

دقیقااا منم همینم

دفعه قبل هم که باز سروکلش پیدا شد صاحب خونه اومد ب من تعارف کنه از بس گفت چرت و پرت گفت ک نمیخورم کی میخوره و.... با اینکه گشنه م بود گفتم مرسی منم میل ندارم 😐

خدایی نمیدونم فازشو