2777
2789
عنوان

نامزیدم خیلی بد بود....😕😕😭

220 بازدید | 10 پست

۶ ماه صبر کردم که یه نانزدی خوب بگیرم

۲ ماه قبلش یکی از فامیلای نزدیکمون فوت کرد

نشد جشن بگیریم اعصابم خراب شد

هیچ کس دعوت نکردیم 

هر کس میبینم میگه چرا برا نامزدیت دعوت نکردی

حالم خیلی بد میشه

منم مثل همه دوس داشتم یه خاطره خوب داشته باشم از اون روز

حس میکنم عروسیم هم اینجور میشه😭😭

سلام بعد چهلم و مراسم عید متوفی جشن میگرفتی

هنوزم دیر نشده جشن کوچیک بگیر

عروییت روهم نذار خراب بشه اگر جشنش مهمه برات

به اونا هم که بهت غر میزنند بگو فلانی مرده بود دعوتتون نکردیم برای حرف مردم زندگی نکن هیچوقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بعد چهلم و مراسم عید متوفی جشن میگرفتی هنوزم دیر نشده جشن کوچیک بگیر عروییت روهم نذار خراب بش ...

اصلا حرف اونا برام مهم نیست خودم دوس داشتم یخ جشن بگیرم

الان تقریبا دو ماه گذشته دیگه شرایط جشن گرفتن دوباره نداریم

کاش دغدغه های منم در این حد می بود  چجوری برگزار شدن مراسم نامزدی و عروسی  :(

به خدا دغدغه منم ایم نیست

اینقد مشکل دارم که این به چشم نمیاد😂😂😂

وای یه لحظه یادم اومد دلم گرفت

هیج کس بدشانس تر از اونایی ک عروسیشون تو کرونا افتاد نیست. مث خودم بهترین تالار گرفتیم بهترین غذا بهترین آرایشگر می‌خواستیم یه عروسی عالی بگیریم. ولی خدا نخواست. ما جشن عقد و نامزدی نگرفتیم گفتیم یه عروسی عالی میگیریم ک اونجوری شد

اصلا حرف اونا برام مهم نیست خودم دوس داشتم یخ جشن بگیرم الان تقریبا دو ماه گذشته دیگه شرایط جشن گرف ...

دیگه پس فراموش کن بذار عروسی بگیر حالا من پدر مرحومم  تو تالار برام جشن نامزدی گرفت اول عقدم و همسرم بعد بیست ماه جشن عروسی نگرفت چون خونه خرید و فیش مکه ام رو دادم باهم رفتیم مکه ناراضی نیستم شکرخدا کعبه رو دیدم چون دیگه قسمت نیست برم مکه و همون جشن نامزدیم شد جشن عروسیم خوشبختی مهمه نه جشن