2821
2789

اگه پوستت چربه عزيزم موس صورت سبك روزانه بگير منظورم اون كرم گريم هاي سنگين نيس . بعدم من پودر فيكس يا پودر بچه ميزنم خوبه اين واسه وقتايي هست كه بخوام جاي خاصي برم كه خوب باشم . ولي جاهاي معمولي ميتوني يه ضد افتاب خارجي فاقد چربي رنگي بگيري خيلي كم بزني براي من كه خوب جا ميوفته 

لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم

اگه پوستت چربه عزيزم موس صورت سبك روزانه بگير منظورم اون كرم گريم هاي سنگين نيس . بعدم من پودر فيكس ...

من پودر فیکس  و کرم پودر و کانسیلر خوب دارم اما وقتی آرایش میکنم تا ۲ ساعت رو صورتم خوبه بعد اون درب و داغون میشم ک دوس ندارم تو اینه ببینم خودمو ، شما کرم پودرو چ جوری می‌زنی رو پوستت 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه پوستت چربه عزيزم موس صورت سبك روزانه بگير منظورم اون كرم گريم هاي سنگين نيس . بعدم من پودر فيكس ...

مگه تو لایو اون دختره نبودی ضد آفتاب رنگی گفت اصلا توصیه نمیشه به خاطر رنگدانه ها 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

مگه تو لایو اون دختره نبودی ضد آفتاب رنگی گفت اصلا توصیه نمیشه به خاطر رنگدانه ها 

لايو كدوم دختر؟ من بهم دكتر داده بعد يه دختر گفته بايد به حرفش گوش كرد'؟ تازه يه داروساز ميگفت ضد افتاب رنگي براي بعضيا بهتره و براي بعضيا ضد افتاب بي رنگ درضمن اگه قراره ضد افتاب بي رنگ بزني بعدش كرم پودر بزني يا پنكيك  كه بدتره خب پنكيك و كرم پودرم رنگدانه داره 😑 

من پودر فیکس  و کرم پودر و کانسیلر خوب دارم اما وقتی آرایش میکنم تا ۲ ساعت رو صورتم خوبه بعد او ...

من چون كرم پودر و پنكيك بهم نميسازه موس صورت ميزنم .  كرم پودر ميماسه براي من فقط ٥ دقيقه جواب ميده . بهترين كرم پودر و پنكيك هارو خريدم از مك اصلي بگير تا استيلادر و ...    صورتم يكم روزنه داره و چربه صورتم ميشورم بعد يه ابرسان بدون چربي و ژلي (نه بصورت كرم)  ميزنم بعدش هم موس ميزنم. صاف ميشه. پوستاي چرب بديشون اينه هر چيم خوشكل باشي  بعد از چند ساعت بهم ميريزه ارايش ولي موس بزني ديگه برق نميوفته  يه موس بگير اينبار  بنظرم   ضرر نكردي.