2777
2789

پسرم از کی مریض هزارتا دکتر بردم همه مدل دارو دادم همه مدل قرص وشربت حساست سیتریزن لوراتادین کتوتیفن علائمش تک سرفه وابریزش مونده بچمو کلافه کرده توروخدا بگین چی بدم ۷سالش 

فکسوفنادین 

چرب کردن دماغش با ویتامین آ د 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

عناب و آویشن و عسل رو دم کن بهش بده بخوره 

عسل رو وقتی ولرم شد دمنوش بریز توش

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ستریزین خیلی عوارض داره سعی کن زیاد ندی 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

شربت دیفن هیدرامین بده ولی خب خوابش میکنه سیتریزین کمتر خوابش میکنه

بهش دیفن هم میدم قرقره میکنه بی فایدس،قطره ی نمیدونی چی خوبه سدیم وفلومیست ‌رستانکس همه اینا رو هم استفاده کردم

پسر من آلرژی شدید داره سیتریزن وشربت حساست دائم میخوره این چند سال،چه عوارضی داره؟

منم پسرم آلرژی داشت از بچگی فقط ستریزین و هیدروکسی زین میدادم هم چشماش آستیک مات شد هم قدش کوتاه شده 

از دکترش پرسیدم به خاطر این دارو هست گفت نه ولی یه دکتر دیگه گفت به خاطر عوارض همین داروها هست 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

منم پسرم آلرژی داشت از بچگی فقط ستریزین و هیدروکسی زین میدادم هم چشماش آستیک مات شد هم قدش کوتاه شده ...

😭😭وای حالم بد شد ،پسرت چند سالش؟دقیقا پسر منم چشاش ضعیف وقدش خیلی کوتاه خیلی،پسرت چندسالش؟چه دکتری بهت گفت؟اخه دکتر به من گفت هیچ عوارضی نداره این‌الرژبش خیلی اذیتش میکنه تو الان نمیدی خب چی بجاش میدی