2777
2789
عنوان

توروخدا یه چیزی برای ابریزش بینی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 21 پست
😭😭وای حالم بد شد ،پسرت چند سالش؟دقیقا پسر منم چشاش ضعیف وقدش خیلی کوتاه خیلی،پسرت چندسالش؟چه دکتری ...

پسرم ۹ سالشه از دوسالگی میخورد تا ۵ سالگی بیرون میبردم چشماش اشک خالی میشد به نور حساس شده بود دکتر بردم گفت آستیکمات شده 

قدشم تو نمودار رشد چندانی نداشت دقیقا روی خط بود 

به دکترش گفتم گفت اصلا عوارض نداره ولی یکی از اقوام هم حساسیت داشت دیدم چشمای اونم ته استکانی داره میشه منم داروشو قطع کردم شما پسرت چه حساسیتی داره؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

پسرم ۹ سالشه از دوسالگی میخورد تا ۵ سالگی بیرون میبردم چشماش اشک خالی میشد به نور حساس شده بود دکتر ...

حسابت تنفسی نمیخوره خفه میشه از عطسه سرفه ابریزش .والا چشا بچه‌من ک گفتن ارثی ضعیف بخدا‌موندم‌بدم‌این‌ندم اون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسابت تنفسی نمیخوره خفه میشه از عطسه سرفه ابریزش .والا چشا بچه‌من ک گفتن ارثی ضعیف بخدا‌موندم‌بدم‌ای ...

اگه نمیتونه نفس بکشه بهش بده ولی مطمین باش چشماش و قدش به خاطر داروهای ضد حساسیت هست دکترا میگن عوارض نداره ولی داره 

اگه به دکتر طب سنتی اعتقاد داری یه سر ببر ببین چی میگه 

ببین به چی حساسه که اینطوری میشه ؟

من پسرم به نیش حشرات حساسه بدنش تاول میزنه تابستون خیلی مراعات میکنم پشه بند میزنم روستا نمیرم ولی اصلا دارو نمیدم مثلا میبینم دونه ریخته عرق کاسنی که خنک هست بهش میدم میخوره 

حواستو جمع کن ببین چی میشه که تنگی نفس میگیره 

مثلا از بوی گل هست یا سیکار یا هر چیز دیگه ای اونو رفع کن 

بعد یه دکتر به منگفت حساسیت بچه ها هر چقدر بزرگ تر بشن بهتر میشه فقط از عامل حساسیت دورش کن تا بزرگ تر بشه و انشالله بدنش دیگه به اون واکنش نشون نده 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

اگه نمیتونه نفس بکشه بهش بده ولی مطمین باش چشماش و قدش به خاطر داروهای ضد حساسیت هست دکترا میگن عوار ...

منم سعی میکنم تابستون ندم ولی زمستون دائم میدم اگرنه خس خس شدید وعطسه آینا زیاد میکنه میزنه ب ریش ب هوا‌ کلا حساس 

بهش دیفن هم میدم قرقره میکنه بی فایدس،قطره ی نمیدونی چی خوبه سدیم وفلومیست ‌رستانکس همه اینا رو هم ا ...

قرقره ک فایده نداره باید بخوره. عوارض چندانیم نداره از دکتر بشنو نه از کسی ک درسشو نخونده