2777
2789
عنوان

میشه برای دکوراسیون کمکم کنید...

322 بازدید | 9 پست

من میخام خونمو  بدم دیزاین کنن و طراحی کنن ک شیک بشه عین خونه بلاگرا  ! ولی  راستش میخام هزینش خیلی کم بشه! و میخام از لوازم خودمم استفاده بشه  و نندازم دور لوازممو  و  خیلی چیزای کمی بگیرم!   سایت یا پیجی سراغ داربد برای طراحی داخلی؟    قیمت  مناسب مناسب ؟ 

یکی تو پیج مامانم دیده بودم میخوای بدم بری قیمت بگیر

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی دوستی بود اینحا میکفت ی سایتی طراحی رایگان میگنه اونو  میشناسی شما؟

نه راستش

ولی از مامانم میپرسم بهت میدم پیجشو🌸

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
یکی تو پیج مامانم دیده بودم میخوای بدم بری قیمت بگیر

بده دستت درد نکنه  ببینم چطوریه    قیمتش خداکنه مناسب باشه  ی سری جاها ی قیمتای میدن نجومی  اصلا عجیب غریب

یکم تو نت درمورد طراحی خونه سرچ کنی مدل ببینی راحت میتونی خودت طراحی کنی

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
یکم تو نت درمورد طراحی خونه سرچ کنی مدل ببینی راحت میتونی خودت طراحی کنی

اتفاقا ی هفتس دارم میگردم  و فهمیدم ک فضام کلاسیک و  دوس دارم با نعوکلاسیک ترکیب  بشه! ولی   ی دیزاین متفاوت میخام!ی  راحتی جدید میخام بگیرم ب  سلطنتی ها بیاد!  ی طراحی شیک میخام ک ب رنگ خونم ک سفید طلایی کلا ی زوح بده    نمیخام الکی عزینه کنم ببینم تهش نمیاد! میخام یهو با اطلاع   انجامش بدم

اتفاقا ی هفتس دارم میگردم  و فهمیدم ک فضام کلاسیک و  دوس دارم با نعوکلاسیک ترکیب  بشه ...

سبک نئوکلاسیک خیلی  شیک میشه

هرچی میخوای سرچ کن‌مثلن فرش لوستر بعد بخر

مبل فرانسوی برا سبک نئوکلاسیک خیلی قشنگه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
سبک نئوکلاسیک خیلی  شیک میشه هرچی میخوای سرچ کن‌مثلن فرش لوستر بعد بخر مبل فرانسوی برا سبک نئ ...

اخه من  ی دست مبل تازع گرفتم ازین خرچنگی های ک تازه مد شده!  دیگه نمیتونم هزینه بدم عوضش کنم  باید  ی چشتر بگیرم  ک نعوکلاسیک باشه باها ست  شه مشکل من اینه! مثلا فرشامم تازه گزفتم  سفید طلایی   باید یجوری ست کنم ی رنگی  بخونه بدم  ک گرم بشه خونه