من میخام خونمو بدم دیزاین کنن و طراحی کنن ک شیک بشه عین خونه بلاگرا ! ولی راستش میخام هزینش خیلی کم بشه! و میخام از لوازم خودمم استفاده بشه و نندازم دور لوازممو و خیلی چیزای کمی بگیرم! سایت یا پیجی سراغ داربد برای طراحی داخلی؟ قیمت مناسب مناسب ؟
یکی تو پیج مامانم دیده بودم میخوای بدم بری قیمت بگیر
گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
ی دوستی بود اینحا میکفت ی سایتی طراحی رایگان میگنه اونو میشناسی شما؟
نه راستش
ولی از مامانم میپرسم بهت میدم پیجشو🌸
گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
یکم تو نت درمورد طراحی خونه سرچ کنی مدل ببینی راحت میتونی خودت طراحی کنی
..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
اتفاقا ی هفتس دارم میگردم و فهمیدم ک فضام کلاسیک و دوس دارم با نعوکلاسیک ترکیب بشه ...
سبک نئوکلاسیک خیلی شیک میشه
هرچی میخوای سرچ کنمثلن فرش لوستر بعد بخر
مبل فرانسوی برا سبک نئوکلاسیک خیلی قشنگه
..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم