2777
2789
عنوان

تلویزیون چه برندی بخرم خوبه ؟

2502 بازدید | 19 پست

می‌خوام تلویزیون بخرم الان سامسونگ دارم ۱۳ساله دارم راضیم ازش اما یه لک مشکی افتاده بالای صفحش ،الان موندم ال جی بخرم یا هایسنس اصلشون رو هم پیدا کردم ،هفت تومن ال‌جی گرونتره از هایسنس فروشنده میگه کاراییشون و کیفیتشون یکیه اما ال جی چون پول برندش رو میگیره گرونتره.موندم کدومو بیارم اصلا ال جی خوبه برنامه هاش به روز هست؟ ظرافت داره؟یه چیزی می‌خوام که بدون دردسر ۱۰_۱۵سال برام کار کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونی اصل از نمایندگی

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

الجی اصله؟ و اینکه تولید چه سالی هستش ،هایسنس دوستم یخچال فریزرشو داره خیلی راضیه ،من دوسه ماه پیش ت ...

آره کلی تحقیق کردم این فروشگاه هم آدم خوبیه و معتبره پشتش زده بود ساخت کشور مصر ،البته خارجی نوشته بود اینو آخه الجی اصل رو کشور مصر میزنم نه کشور کره مدلش رو هم نمی‌دونم نپرسیدم فردا قراره برم بیارم گفته ۳۰ملیون ۵۵اینچ