2777
2789

چیزی دارین تعریف کنین ایده بگیریم؟ 

مثلا درختی کاشته یا یه آبسردکن گذاشته جایی که لازم میشه. یه کار موندگار که حال بقیه رو خوب کنه بدون پول یا با پول کم هم بشه انجامش داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم بابام،، اینقده برامون گذاشته که هممون جفت جفت خونه داریم میخریم توی این گرونی💔

اه اعصابم خرد شد، چیزی یادم نیومد دیگه💔💔💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

بله پدرم که مدرسه ای در شهرمون 

حسینیه ای در یکی از روستاها 

و غسالخانه در یکی از روستاهای دیگه ساخت 

و کارهای دیگه ای که لازم به ذکر نیست 

برای شادی روح پدرم دوست داشتین یک  صلوات مهمانش کنید🙏

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مادربزرگ عزیز و مهربونم بعدش هزاران خاطره ی خوب و لذتبخش برامون مونده وپدربزرگ مهربانم که مسجدی ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم به نظر منم خاطره ی خوب گذاشتن خیلی مهمه مثلا بوی نون تازه بیاد بعد یادت بیاد داداشت هرروز میرفت نون تازه میخرید که صبحونه به همه بچسبه بیشترم اینجور کارا منظورمه

چقد خوب عزیزم خدا رحمتشون کنه ♥️

ممنونم عزیزم خدا اموات شما هم بیامرزه 🙏🌹🌹

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
آخ گفتی مادربزرگم کنار تنور در حال نون پختن😭

منم قشنگ ترین خاطراتم مال پدر بزرگ و مادر بزرگمه چقد خوب بودن چقد تو آدمای قدیم آدم خوب بیشتر بود چقد صفات خوبشون پررنگتر از الان بود. ولی هنوزم میشه کاری کرد حداقل اگه زورمون به خودمون برسه خودمون رو بسازیم 

خدا رحمتشون کنه عزیزم به نظر منم خاطره ی خوب گذاشتن خیلی مهمه مثلا بوی نون تازه بیاد بعد یادت بیاد د ...

خدارفتگان شمارو بیامرزه.

خدابیامرز پدرم بعداز بازنشستگی از ارتش، صبح تاشب توحیاط میپلکید .حیاط نگم بگم باغ 😍.بیش از ۶۰۰ متر بودتموم فامیل و دوست و اشنا محو زیباییش بودن.ازبس انواع و اقسام درختهای میوه و غیره کاشته بود .سبزی خوردن.گل و گیاه فراوون.موقع انجیر وانگور و سبزی که میشدتمام همسایه ها بهره مند بودند.خدابیامرز خودش بادست خودش انجیر و انگور میچید میبرد واسه یکی از همسایه ها که  خانم پیرزن فلج بود😔 

پرنده های مختلفی داشت. باسلیقه به همشون رسیدگی میکرد موقع اذان هم اذان مؤذن زاده رو زیر لب زمزمه میکرد.خدارحمتش کنه هروقت اذان مؤذن زاده میشنوم یادش میکنم.روحش شاد خیلی جوون از دنیا رفت😭😭هنوز که هنوزه ازرفتنش میسوزم بعداز گذشت بیست و اندی سال