2777
2789

سلام.این جریان برای یکی از مشتریای امروزه ..میگه...که.بچه ها چن روز پیش خدامنوببخشه موقع ناراحتی ی گناهیو مرتکب شدم...همش از روی عصبانیت...شیطون همش تو ذهنم گف منم نمی‌دونم چرا..درحد اهانت و...خیلی شرمندممممم..خیلییی..یک ساعت بعدش توبه کردمو امروز هم برا کفاره ی اون گناهم و پذیرش توبه روزه گرفتم بنظرتون خدا منو بخشیده🥺🥺🥺🥺میگ هدف از روزم فقط پذیرش توبم هستش..

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین که پشیمون شده و دیگه اون کار رو تکرار کنه توبش پذیرفته هست 

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

طفلک حالا میگه ناراحتی معده هم دارم..میگ از لحاظ روحیه واقعا کار اونروزم دست خودم نبود..شیطون ی مدت بود بهم میگف اونکاروکنم...خیلی هم آدم امروزی بود

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

اگه بخشیده نمیشود فکر توبه ه هم توی سرت نمیومد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ایکاش همه مثل ایشون بودن

چه جمله ی خوبی...

بله خدا وقتی به انسان توفیق توبه میده یعنی میبخشه

خیلی ناراحت بود...منم دلداریش دادم...

شغل آرایشگری این مدلش خوبه هرروز ک مشتری میاد هرچقدر نهایی ولی بالاخره از غمو شادباش مشتری برات حرف میزنه

گناهت رو جار نزن قاضی ما نیستیم همه اشتباه میکنن

خیلی ناراحت بود...باش منم حرف نمی‌زنم درموردش نمیدونسم گناهه🥺