2777
2789

شرایط پسر : 32 ساله ، لیسانس ،کارمند یه شرکته ، ماشین داره ، خونه طبقه بالا خانواده اش (گفت شاید همیشگی نباشه برادر کوچکترم خواست ازدواج بکنه یهو بگه بلند بشید ). تو ۸ سالگی پدرشو از دست داده یه برادر مجرد ۲۵ ساله داره و یه خواهر متاهل ۲۴ ساله و اینکه خانواده مذهبی و با آبرویی هستند

شرایط دختر: ۲۴ ساله ، لیسانس ، شاغل نیست ، و سابقه جدایی در عقد داره (ولی باکرم) و خواهر دختر هم بعد سه سال زندگی مشترک جدا شده و الان دوباره متاهل و یه نوزاد هم داره، خانواده دختر هم خانواده با آبرویی هستند 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دختر که امتیاز خاصی نداره. چرا برای جواب مثبت دادن دو دله؟ 

طفلی پسره هم پسر یه خونواده ست. همیشه دنبال این نباشیم که برای یه دختر معمولی یه پسر عالی بگیریم

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

خواهر من بودی بهت میگفتم یه مدت باهم صحبت کنید ببینید اخلاقشون چجوریه 

اونم حداقل ۶ ماه چون تا ۶ ماه آدما فیلم بازی میکنن ولی بعد این تایم برای هم عادی میشن و اختلافات شروع میشه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

علت جدایی دختر در ازدواج قبلی مهمه خب اینو در نظر بگیر که نزدیک خونه مادر شوهری ببین با توجه به علت جدایی سری قبلت میتونی کنار بیای با این موضوع و اینکه خانوادش پذیرفتن شما جدا شدی ممکنع بعدا به مشکل بخوزی دقت کن و بنظرم برید مشاوره 

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا