یلدااااااخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1544 عنوان قفل شدن زانو کسی تجربه شو داره؟ 125 بازدید | 10 پست خانوما من بچه هام کوچیکن و خیلی خیلی کار خونه م زیاده ورزش هم میکنم بدنسازی و حلقه و پیاده رویدیروز دو بار زانوم قفل کرد و بعد چند ثانیه خودش خوب شدخیلی درد گرفت میتونه خطرناک باشه؟ من فقط سی سالمه امروز نرفتم باشگاه باید استراحت کنم ؟ توروخدا اگه میدونین راهنماییم کنیناینم بگم که زانو خداروشکر اصلا ضربه یا آسیب ندیده موندنی ترین رفیق من امام حسین💔 1402/09/16 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایونارا عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 1254 منم بعضی مواقع اینجوری میشم خیلی بده🥲 Be strong , but remain beautiful
یلدااااااخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1544 خیلی تو این مدت کار کردم و سفر رفته بود تو سفر پسرم سه سالشه یه قدمم راه نمیرفت داااائم بغلم بود ۱۳،۱۴ کیلوئهمیترسم زانوم آسیب دیده باشه امروز دکتر ارتوپد نیست موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
یلدااااااخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1544 منم بعضی مواقع اینجوری میشم خیلی بده🥲 خب خدایی نکرده خطرناکه؟ یا نه موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
یلدااااااخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1544 پزشک ارتوپد امروز دکتر ارتوپد نیست چون پنجشنبه ست موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 67879 منم بعضی وقتا مخصوصا زمانی که یهو میچرخم زانوم انگار روی هم میوفته چند ثانیه بیشتر طول نمیشکه ولی خیلی خیلی بده وایییییییی 😮😮تا یکی دو روز هم درد میکنه در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱
یلدااااااخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1544 منم بعضی وقتا مخصوصا زمانی که یهو میچرخم زانوم انگار روی هم میوفته چند ثانیه بیشتر طول نمیشکه ولی خی ... آره منم الان یه کم درد میکنه زانوم وقتی نشست و برخاست میکنم فقط موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
یلدااااااخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1544 منم بعضی وقتا مخصوصا زمانی که یهو میچرخم زانوم انگار روی هم میوفته چند ثانیه بیشتر طول نمیشکه ولی خی ... نرفتین دکتر ببینین خطرناکه یا نه ؟ میخوام ببینم اگه استراحت کنم خوب میشم یا باید حتما برم دکتر موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 67879 نرفتین دکتر ببینین خطرناکه یا نه ؟ میخوام ببینم اگه استراحت کنم خوب میشم یا باید حتما برم دکتر نه نرفتم دردش که یکی دو روزه خوب میشهولی اینکه خطرناکه یا نه راستشو بخواین نمیدونمشما در اسرع وقت یه دکتر برینممکنه در مدت طولانی به زانوها صدمه جدی وارد کنهالبته من چند وقته این جوری نشدم در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱
بلاچی عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 3891 امروز دکتر ارتوپد نیست چون پنجشنبه ست اهوم کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری