2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت

198 بازدید | 6 پست

خوشم از حرف زدن باهات نمیاد....رنگم پریده بود نمیدونستم چی جواب بدم...خیلی شکستم😔😔😔😔😔

من بهش گفتم فکر کنم تو خونه لباسام همیشه لخته دیگه برات عادی شده اونم گفت آره بعد من به شوخی گفتم عهه عادی شده؟؟آره؟؟؟ با خنده

بعد اون اینجوری جوابمو داد😔😔😔😔

خیلیییی بغض دارمممم

بگو ب چپ و راستم ک خوشت نمیاد پوفیوز😕

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو ببشتر دوست داشته‌باش عزت نفستو ببر بالا، نظر دیگران انقدر روت تاثیر نذاره می‌بینی شوهرت دیگه اینچوری باهات رفتار نمی‌کنه. وقتی می‌بینه نظرش خیلی مهمه و شما اونو بالاتر می‌بینی، قطعا معلومه اینجوری رفتار میکنه چون میدونی شما پایین تر از اونی پس از خداته باهاش بمونی.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

عزیزم چرا یه جوری بهش القا میکنی که اون خیلی مهمه و دغدغه اته که براش تکراری هستی یا نه چرا دست بالا نمیگیری که اون تکراری برات ،با همین جور حرف زدنا اعتماد به سقف میدین به همسراتون