2777
2789
عنوان

بچه ها اين چطور آدميه؟!

191 بازدید | 5 پست

من بعد از یه مدت طولانی رفتم پیش عشقم ولی اون هر لحظه کنار طرفشه تا من گفتم اونم درجا رفت اونجا

از قبلشم جوابمو اصلا نمیداد تا وقتی رفت پیشش بعدش گفت!! انگار مثلا به من بگه قرارش کنسل میشه چشم میزنم!!😐😐

درصورتیکه من تموم چیزای بینمونو بهش گفتم 

از قبل خواستم‌نگم ولی نمیدونم چرا جوگیر شدم گفتم 

وقتی گفتم اصلا انگار یه انرژی منفی زیادی افتاد روم و بین من و طرفم یه کم سردی پیش اومد

بعد بهش گفتم که کادو تولد میخوام چقدر بهش بدم داشت شاخ درمیاورد میگفت اصلا بهش نده و‌چقدر زیاد

و‌تولد طرف اونم هست گفت من در حد یه تومن و اینا بهش میدم

وقتی بینمون بی دلیل انرژی منفی پیش اومد من صدقه دادم و‌ذکر گفتم خوب شدیم روز آخرم به دوستم نگفتم که میخوام برم ببینمش اون قرار خیلی بهتر بود از قبلی.

بعد بهش گفتم میخوام بهش کادو رو بدم نشد کلا کادو رو‌‌ بدم  .

حالا دیشب دوستمو که دیدم یه دفعه گفت بنظرت من دو تومن خوبه کادو بدم یا سه؟

من خواستم شاخ دربیارم😳😳😳😳😳

گفتم که چی من اینو گفتم توام سریع میخوای جانمونی

من طبق موقعیت و چیزای دیگه خواستم اینکارو کنم تو چته

خیلی اعصابمو به هم ریخت احمق 

فهمیدم هرچی مانع و انرژی منفی پیش اومده واسم همش زیر سر اینه طبق این حرفا و حرکاتش

حس می کنی دوستت به عشقت چشم داره ؟ و عشقت هم داره پا میده؟

نه بابا چي ميگي

ميگم من هركاري برا عشقم كنم اونم تقليد ميكنه انگار جا مونده بايد بره انجام بده

بعد تو كار من نحسي و سنگيني ميفته چيزي واسش تعريف كنم مثل حالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادو از طرف دختر به پسر ، زیاد نیست؟ دو سه تومن چه خبره.  پسره هوا برش نداره! 

اگه از طرف پسر به دختر، اوکی هست 😂.

برخی مواقع دوست ها بهم حسادت می کنند، اتفاق های خوب زندگی رو نباید به کسی گفت.

کادو از طرف دختر به پسر ، زیاد نیست؟ دو سه تومن چه خبره.  پسره هوا برش نداره!  اگه از طرف ...

قانون کلی هست. کاری به دوستت نداره، هر کس دیگری هم بود ممکن بود همین حس رو داشته باشی. نکنه قطع رابطه با دوستت کنی، هرگز. اما چیزهای شخصیت رو کلا به کسی نگو.به دیگران چه.

قانون کلی هست. کاری به دوستت نداره، هر کس دیگری هم بود ممکن بود همین حس رو داشته باشی. نکنه قطع رابط ...

آره ولي اين ديگه خيلي شديده

انگار جا مونده همش سرم مياد كه نبايد بگم باز خر ميشم