2777
2789

دوباره خونده باشه یکی از سه رشته تاپ رو آورده باشه؟! بعد فارغ التحصیلی یا دوران طرح منظورمه

✨🤍love me like you do

نه

رشته خودشو ادامه داد 

الان آمریکا داره برای خودش عشق میکنه

این روزها حال دلم خوب نیست... ممنون میشم برام دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم 💛نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢😐      تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻‏.          قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂 طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داری😂

اره دو سه تا از هم کلاسی هام طرح پرستاری اصلا نرفتن‌. تقریبا از ترم ۶ شروع کردن خوندن و سال اول هم قبول شدن. دندون پزشکی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه طرح نری میتونی بخونی قبول شی. ولب با وجود کشیک های سنگین و همکاری نکردن بیمارستان بعیده ک بتونی درس بخونی.مگه اینکه پایه ات خیلی قوی باشه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اره دو سه تا از هم کلاسی هام طرح پرستلری اصلا نرفتن‌. تقریبا از ترم ۶ شروع کردن خوندن و سال اول هم ق ...

من درسم تموم شده دارم طرح میرم میخوام همزمان با پایان طرحم کنکور بدم ی سال دیگه ک مدرک پایان طرح و لیسانسم رو بتونم بگیرم

✨🤍love me like you do
من درسم تموم شده دارم طرح میرم میخوام همزمان با پایان طرحم کنکور بدم ی سال دیگه ک مدرک پایان طر ...

ان شالله موفق باشی. اگه علاقه نداری ب پرستاری، حتما حتما راهتو عوض کن و ب علاقه ات برس

آسمون پرستاری همه جا ی رنگه عزیزم 

پرستاری تو ایران ارزشی نداره ولی کشورای دیگه خیلی اوضاعشپن بهتره

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اگه طرح نری میتونی بخونی قبول شی. ولب با وجود کشیک های سنگین و همکاری نکردن بیمارستان بعیده ک بتونی ...

طرحم دو ساله که ی سالش رفته ی سال دیه مونده شیفتام بهتر شده ب مرور میتونم ی کاریش بکنم

✨🤍love me like you do
الان با این وضعیت کنکور من باشم انصراف نمیدم

والا همکارای من چندتاشون دارو و پزشکی و دندون آوردن معلومه شرایط اتفاقا بهترم شده نسبت ب زمان ما ک هم عمومی ها بودن هم اختصاصی ها

✨🤍love me like you do
طرحم دو ساله که ی سالش رفته ی سال دیه مونده شیفتام بهتر شده ب مرور میتونم ی کاریش بکنم

اگه خیلی علاقه داری ب دندون یا پزشکی و...و ب حقوق پرستاری نیاز نداری. همین الان میتونی انصراف از طرح بزنی