2777
2789

رفیق داشتن واقعا سخته 

مثلا اون روز از ده تا شش عصر دانشگاه بودیم رفیقم گفت من گشنم نیست برای خودش چیپس گرفت من ی ساندویچ گرفتم نصف کردم درصورتی ک سیر نشدم داشتم معده درد می‌گرفتم 

یا مثلاً سر امتخان همش میگه برسون خوب بابا بزار اصلا تمرکز کنم 

یا همش غیبت می‌کنه راجب همه پسرا نظر میده در صورتی که خودش رل داره 

ولی کراش زده رو پسرای دانشگاه 

وای کاش زودتر کات کنم باهاش 

هر چند فکر نکنم حالا حالا ها یکی ک اخلاق و رفتارش مثل خودم باشه رو پیدا کنم 

من کلی دوست داشتم اکیپ بودیم اما الان با هیچکدوم رابطه ای ندارم واقعا بهم اسیب می‌رسید 

دوست خوب نعمته ولی بعضی دوستا از هدفت دورت میکنن

بیشتر ضرر میرسونن

جان من ایران💚متنفرم از ته دل از تجزیه طلب ها و حامی های تجزیه وطنم اگه تجزیه طلبی به هیچ عنوان نه تو تایپک هام نظر بده نه نظراتم جواب بده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلی دوست داشتم اکیپ بودیم اما الان با هیچکدوم رابطه ای ندارم واقعا بهم اسیب می‌رسید  دوست خ ...

دقیقا اینا بعدا برای آدم نمی مونن و دقیقا از هدف ادمو دور میکنن بهتره آدم تنها باشه و خودش تنهایی هدف هاش رو ببره جلو 

دقیقا اینا بعدا برای آدم نمی مونن و دقیقا از هدف ادمو دور میکنن بهتره آدم تنها باشه و خودش تنهایی هد ...

سعی کن رو هدفت تمرکز کنی و ارتباطت کمتر کنی باهاش در حدی باش که غیر اجتماعی نباشی ولی داشتن دوست هیچ سودی نداره

آرامشت میگیره تمرکز از بین میبره 

جان من ایران💚متنفرم از ته دل از تجزیه طلب ها و حامی های تجزیه وطنم اگه تجزیه طلبی به هیچ عنوان نه تو تایپک هام نظر بده نه نظراتم جواب بده...
دقیقا 

عزیزم یه سوال غیر مرتبط داشتم

دانشگاه آزاد میری؟

هزینه ترمی چقد میشه متغیر و ثابت هر کدوم چقد میدی

بله آزاد میرم حسابداری  تقریبا پنج تومن هزینه ترم اولم شد

مرسی عزیزم💚موفق باشی🌱

حس میکنم تنها بودن تو دانشگاه و رفیق صمیمی نداشتن خیلی بهتر از داشتن رفیقیه ک باهات جور نیست 

هیچی عذاب آور تر از تنهایی نیست 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...